Delirium bierfestival

Delirium Bierfestival aankomend weekend

Ontdek nieuwe bieren tijdens het Delirium Bierfestival, waarbij ruim 15 bierbrouwerijen uit heel Europa aanwezig zijn. Het bierfestival zal aankomend weekend plaatsvinden bij Delirium Café Amsterdam.

13 september 2017 om 12:16


Eerste Delirium Festival

Aankomend weekend zal het eerste Bierfestival bij Délirium Café Amsterdam gaan plaatsvinden. Twee dagen lang kun je genieten van bekende én voor Nederland onbekende bieren. Verwacht verrassende smaken en exclusieve bieren.

Ontmoet de brouwers

Ontdek het verhaal achter de brouwerijen en ga in gesprek met brouwers uit onder andere België, Duitsland, Spanje, Oostenrijk en Nederland. Geniet daarnaast van heerlijk eten en gezellige live muziek.

Op het festival staan verschillende kraampjes met onder andere eten, de brouwerijen en merchandise. Het eten en drinken kan betaald worden met munten die je op het festival kunt kopen. Je betaalt €5,- entree, waar je ook een mooi proefglas voor krijgt die je mag houden. De tickets zijn alleen verkrijgbaar op het festival.

Beerfestival DELIRIUM Amsterdam

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Hertog Jan Grand Prestige

Hertog Jan Vatgerijpt bier
Van het Kroonjuweel van Hertog Jan is nu de Hertog Jan Grand Prestige Vatgerijpt gecreëerd. Er zijn uiteindelijk vier varianten van dit bier op de markt gekomen!

Meer reclames van Hertog Jan Grand Prestige