Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

DuClaw Brewing Company presenteert Unicorn Beer

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

DuClaw Brewing Company presenteert Unicorn Beer

14 maart 2019 om 16:43

DuClaw Brewing Company heeft samen met een donutzaak in Baltimore een speciaalbier gebrouwen, namelijk de Sour Me Unicorn Farts. Een speciaalbier met glitters!

DuClaw Brewing Company presenteert de Unicorn Beer

Sour Me Unicorn Farts

Sour Me Unicorn Farts op Untappd De Amerikaanse brouwerij DuClaw Brewing Company heeft dit bier samen gebrouwen met Diablo Doughnuts.

Het is een variant van het bestaande bier Sour Me This. Het bier is volgens de brouwerij een "glittered sour ale" met fruitgranen erin. Begin 2018 bereikte bier met glitters ons voor het eerst. 

De Sour Me Unicorn Farts heeft een combinatie van zoete en zure smaken en bevat 5,5 procent alcohol. Op Untappd is het bier goed ontvangen, met een beoordeling boven de vier sterren op het moment van schrijven. De officiële lancering van dit bier is op 16 maart volgens een post op Instagram

Lees ook

DuClaw Brewing Company 

DuClaw Brewing Company heeft zelf ook wat aandacht besteed aan dit nieuw speciaalbier op de social media kanalen. Op Instagram heeft de brouwerij een post geplaatst over het bijzondere bier!

"The sparkly beer you need in your life!" 

De Unicorn Beer komt in april 2019 uit in de winkels, maar helaas niet hier in Nederland. Wil jij ook een unicorn beer proeven? Dan moet je even een retourtje kopen naar Baltimore!