Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Dutch Bargain lanceert Glitter Extravaganza IPA | Feestbier 2021

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Dutch Bargain lanceert Glitter Extravaganza IPA, hét feestbier van 2021

16 december 2021 om 12:13

Zeeuwse craftbier-brouwerij Dutch Bargain komt eind 2021 met een waar feestbier op de markt: Glitter Extravaganza IPA. Een 75cl Champenoise fles gevuld met een fruitige IPA inclusief drinkbare glitters.

Dutch Bargain Glitter Extravaganza fles vastgehouden door man in apenpak
Glitter Extravaganza IPA inschenken
Dutch Bargain Glitter Extravaganza fles en glas op feestelijke tafel

Glitter Extravaganza IPA

Dutch Bargain Glitter Extravaganza bier met glitters ‘’Knal onze nieuwe Glitter Extravaganza IPA open en wees de ster van de houseparty’’, zegt Dutch Bargain over dit bijzondere bier. De 2021 editie is een zachte New England IPA met fruitige tonen dankzij de complexe aroma’s vancitrus, steenfruit en mango. Het bier heeft een lage bitterheid en door het gebruik van havervlokken krijg je een romig, vol en rijk mondgevoel. Kenmerkend voor een New England IPA. Het bier is laag in alchohol (5,7% vol.) en daarmee super toegankelijk voor iedereen.

Uniek, feestelijk bier

Het is een uniek bier, gemaakt voor de feestelijke momenten. Dutch Bargain lanceert het bier daarom ook begin december 2021, speciaal voor de feestdagen.

Lees ook

Met een flitsende en extravagante commercial schetst de brouwerij een buitengewoon beeld van dit soort momenten.Voor het maximale glitter-effect raadt de brouwerij aan de fles voor gebruik een keer om te draaien. Schijn met je zaklamp op het bier en zie het fonkelende bier door het etiket heen. Schiet de kurk eraf en de glitters vliegen om je oren. Fijne feestdagen!