Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Een Blik Emoties gebrouwen door Gebrouwen door Vrouwen

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Een Blik Emoties gebrouwen door Gebrouwen door Vrouwen en Yous & Yay

20 oktober 2021 om 15:50

Gebrouwen door Vrouwen heeft de handen ineen geslagen met Yous en Yay en samen brengen zij het bier 'Een Blik Emoties' uit. Een double IPA verkrijgbaar op 44cl blik.

Een blik Emoties van Gebrouwen door Vrouwen
Gebrouwen door vrouwen
Gebrouwen door vrouwen

Samenwerking met Yous & Yay

Yous en Yay met gebrouwen door vrouwen DIPA Podcast Giganten Yous en Yay (New Emotions Podcast) en Microbrouw Giganten Gebrouwen door Vrouwen slaan de handen ineen voor hét feelgood Speciaal Bier van het Najaar.

"Een Blik Emoties" is een dubbel IPA (DIPA) die rechtstreeks in de feelz gaat. Het bier is niet eenmaal, maar tweemaal gehopt voor jouw goedkeuring. Perfect voor aan het eind van een lange dag vol gezeik en/òf voor het begin van een prachtige avond vol wonderlijke ontwikkelingen!

Lees ook

Een Blik Emoties bier

“Een Blik Emoties” is een 8% DIPA verpakt in een blik van 44cl. In samenwerking met Yous & Yay werd dit monsterlijke nieuwe bier gebrouwen met drie fruitige hoppen, namelijk de magische Galaxy hop, Citra en Simcoe. Dit gigabier van 8% komt in blikken van 44cl en zorgt dat je al je zorgen vergeet. Pre-order jouw blik via de webshop van Gebrouwen door Vrouwen want op=op!

Het bier wordt op 11 november 17:00 uur feestelijk gelanceerd bij Sissi's Expo Resto (Mr.Treublaan 1, 1097DP Amsterdam). De toegang is gratis.