Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bier Adventskalenders 2024 nu al te koop!

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Eerste Bier Adventskalenders nu al te koop!

04 juli 2024 om 15:09

De zomer is nog niet eens echt begonnen in Nederland, maar er zijn alweer bieradventskalenders te koop! Verschillende webshops bieden het speciale bierpakket met een tijdelijke pre-order korting aan.

Bier Adventskalenders 2024 nu al te koop
Merry Beermas van Hellobier
Arcade bieradventskalender van Beer in a Box

Wat is een bieradventskalender?

Een bieradventskalender is een uniek concept dat steeds populairder wordt onder bierliefhebbers. Het idee is eenvoudig: elke dag in december, tot aan eerste kerstdag, open je een luikje van de kalender en pak je een speciaalbiertje.

Deze bierpakketten worden elk jaar populairder, mede dankzij de groeiende interesse in speciaalbier. Veel brouwerijen en webshops maken het gemakkelijk voor bierliefhebbers in de donkere dagen voor Kerstmis door vaak exclusieve bieren in deze bieradventskalenders te stoppen. Dit zorgt ervoor dat bierdrinkers gegarandeerd worden van bieren die ze nog nooit hebben gedronken.

- Lees meer over de opkomst van de bieradventskalender -

Steeds vroeger beschikbaar

De Adventskalender vol speciaalbier is dus bedoeld om in de maand december te openen en te drinken...  Afgelopen jaren zagen we rond september / oktober de eerste exemplaren aangeboden worden. Dit jaar zijn er webshops die nu al een kalender aanbieden en bierliefhebbers de mogelijkheid geven om zeker te zijn van een bieradventskalender mét een mooie pre-order korting. 

Hieronder bespreken we twee Bier Adventskalenders voor 2024 die je nu al kunt bestellen.

Beer in a Box Adventskalender 2024

De Bier Adventskalender van Beer in a Box is een uniek product dat speciaal is ontworpen voor de feestdagen. Het bevat een selectie van 24 unieke bieren die speciaal voor deze kalender zijn gebrouwen.

Dit jaar ziet de kalender eruit als een Arcadekast en iedereen die deze Adventskalender 2024 bestelt maakt kans op één van de echte, levensgrote en handgemaakte Beer Arcade kast inclusief 3000+ spellen.

Lees ook

Beer in a Box Adventskalender 2024

Er zijn twee versies van de kalender beschikbaar: de ‘Exclusive’ en de ‘Toegankelijke’ editie. De ‘Exclusive’ editie kost tijdelijk €138,- (van-prijs €169,-) en biedt 24 nieuwe bieren van 24 verschillende brouwers uit alle smaakprofielen. In deze bieradventskalender zitten gegarandeerd 24 nieuwe Checkins. Beer in a Box heeft 8 Europese en 16 Nederlandse brouwerijen gestrikt om speciaal voor deze Adventskalender een uniek bier te brouwen.

De ‘Toegankelijke’ editie kost tijdelijk €97,- (van €105,-). Verwacht 24 toegankelijke bieren zoals Blond, Tripel & Witbier van 24 (inter)nationale brouwerijen. Subtiel van smaak exclusief in beleving.

Hellobier bieradventskalender 2024

De Bier Adventskalender 2024 van Hellobier is nu te koop met een grote pre-order korting. Bestel 'Merry Beermas' nu voor €69,99 (van €92,50).

Hellobier bieradventskalender 2024 De Bier Adventskalender: Merry Beermas van HelloBier biedt een unieke manier om af te tellen naar kerst. Elke dag wordt gemarkeerd met een ambachtelijk gebrouwen speciaalbier uit landen zoals Nederland, België, Duitsland, Estland, de Verenigde Staten en Denemarken. Het is een kans om nieuwe bieren en brouwers te ontdekken, met 24 verschillende bieren in de kalender.

De Bier Adventskalender bevat een diversiteit aan speciaalbieren uit verschillende landen, met variërende alcoholpercentages en bierstijlen (geen alcoholvrije of zure bieren). Minstens 8 van de 24 bieren zijn uniek en niet eerder uitgebracht, en de rest van de selectie is niet algemeen verkrijgbaar in de supermarkt.

De exacte inhoud van de kalender blijft een verrassing, maar enkele van de inbegrepen brouwerijen zijn Pöhjala, Tool en Leopold. Het is een interessante optie voor liefhebbers van speciaalbier, of als cadeau voor een ander.

merry beermas van hellobier

Cookie instellingen