Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Lindeboom Bock wint goud bij European Beer Star 2020

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Europa's beste bockbier is Lindeboom Bock

12 november 2020 om 12:58

Lindeboom Bock is met goud gewaardeerd in de competitie van de European Beer Star Awards 2020. Lindeboom verdiende ook in 2016 goud en won zilver in 2019.

Lindeboom medewerkers proosten op goud voor Lindeboom Bock in de brouwerij in Neer
Lindeboom Bock is de beste bock van europa
Lindeboom bierbrouwerij

Gouden Lindeboom Bock

In 2020 heeft Lindeboom wederom Europees goud in handen met Lindeboom Bock in de categorie 'German Style Dunkler Bock'. Een gouden bekroning in het 150-jarig bestaan van de Neerse Lindeboom familiebrouwerij.

Lindeboom Bock wint Goud tijdens de European Beer Star Awards 2020 "Deze hoogste erkenning maakt ons meer dan blij", zegt directeur Paul Joosten, "Dit is fantastisch nieuws. Lindeboom brouwers ontwikkelen vanaf 1870 onophoudelijk Lindeboom bieren, met focus op smaak en diversiteit. Bieren die gewaardeerd worden door bierliefhebbers én jury's in hoog aangeschreven competities. Een buitengewoon puike toekenning, juist omdat Lindeboom Bock gebrouwen is volgens een oorspronkelijke receptuur, met de ondergistende giststam van Lindeboom's bockbier uit de vorige eeuw."

Lees ook

150 jaar Lindeboom

Vorige maand is het exact 150 jaar geleden dat Lindeboom's oprichter Willem Geenen zijn eerste pilsenerbier afleverde. De brouwervaring van de Lindeboom Bierbrouwerij bestaat uit vijf generaties. Anno 2020 brouwt Lindeboom een breed assortiment van alle bieren waarin ook alcoholarme en alcoholvrije Lindeboom bieren zijn opgenomen alsook Venloosch Alt en Venloosch Wit en de Gouverneur speciaalbieren.

European Beer Star Awards

De jury van de prestigieuze Europese biercompetitie bestaat uit 72 bierexperts. De bieren komen uit 42 landen. Er wordt blind geproefd en beoordeeld. European Stars worden uitgereikt aan kwalitatief hoge, authentieke en onderscheidende bieren. Alle reden voor het Lindeboom brouwersteam om samen trots het glas te heffen. Bekijk de volledige lijst met winnaars tijdens de European Beer Star 2020.