Extra distributiecentrum open voor bieraanbiedingen

C1000 bier aanbieding 3 halen 2 betalen

24 mei 2012 om 10:36
Detailhandel | Acties

C1000 heeft vanwege een 3 halen, 2 betalen aanbieding een oud distributiecentrum eenmalig in gebruik genomen.

De C1000 is deze week al helemaal in de EK voetbal en zomers weer stemming. Want de supermarktketen heeft van woensdag 23 mei t/m dinsdag 29 mei een geweldige actie: Alle A-merken bier, 3 kratten halen = 2 betalen. Wij hebben voor elk biermerk en krat de exacte prijs op de aanbiedingen pagina gezet.

1 miljoen kratten

De C1000 verwacht met deze actie in één week meer dan 1 miljoen kratten bier te verkopen. Dit is voor zowel de C1000 winkels als het distrubutie netwerk een enorme uitdaging. Daarom heeft de supermarktketen het oude distributiecentrum in Eindhoven tijdelijk in gebruik genomen. Vanuit dit distributiecentrum worden alle C1000 supermarkten in heel Nederland met bier bevoorraad.

Een aantal C1000 winkels heeft niet genoeg ruimte in de winkel zelf voor alle kratten bier. Daarom staan bij een aantal winkels de kratten buiten in opslagcontainers.

Bekijk hier alle actuele bier aanbiedingen.

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Stella Artois

Aportomatic
Een leuke reclame van het biermerk Stella Artois. Als man houd je van twee dingen, bier en vrouwen. Als je dan toch tussen die twee moet kiezen en je ziet een biertje van Stella Artois, dan is de keuze natuurlijk snel gemaakt. Proost!

Meer reclames van Stella Artois

Laatste reacties