Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Fisher Price Happy Hour speelset

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Fisher Price Happy Hour speelset

19 December 2016 om 11:23

Fisher Price Happy Hour speelset: laat je kinderen een lekker biertje drinken met deze speelset.

Inclusief bar, barkrukken en bierflesjes (plastic). Jong geleerd is oud gedaan toch?

Happy Hour speelset

Fisher Price staat natuurlijk bekend om hun reeks 'My First...'. Deze keer geen eerste telefoon, auto of poppenhuis! Met deze Happy Hour speelset kunnen kinderen met hun vriendjes gezellig samen zijn in de kroeg en een (virtueel) biertje drinken. 

Happy Hour speelset van Fisher Price

Boze reacties in de VS

Amerikaanse ouders maakten zich direct zorgen over dit speelgoed. Hoe kon Fisher Price het in zijn hoofd halen om het cool te laten lijken om in de kroeg te hangen en dronken te worden tijdens Happy Hour. Zie hier een aantal reacties op dit nieuwe speelgoed!

Lees ook

Happy Hour Playset reacties

Fisher Price reageerde op dit soort reacties door te stellen dat de Happy Hour Playset niet door hen wordt ondersteund of gemaakt.

Happy Hour Playset bestaat niet

De Happy Hour Playset blijkt uiteindelijk helemaal niet te bestaan. Het bleek een prank van Adam Padilla, die vaker post op Instagram onder de naam adam.the.creator. Hij raakte geïnspireerd door een speelkeukentje en vond een bar een veel beter idee. Hij ging aan de slag met Photoshop en creëerde de Happy Hour PlaySet. Wij bij Biernet vinden het in ieder geval geen slechte vondst van Adam, proost!