Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Gebrouwen door Vrouwen geeft bier aan de horeca!

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Gebrouwen door Vrouwen geeft bier aan de horeca!

02 juni 2020 om 15:40

Het Gebrouwen door Vrouwen bier kan sinds 1 juni weer volop gedronken worden in de horeca. Om dit te vieren is Gebrouwen door Vrouwen een winactie gestart!

Gebrouwen door Vrouwen fusten
Gebrouwen door Vrouwen
Gebrouwen door Vrouwen logo

Gebrouwen door Vrouwen geeft bier aan de horeca

Het is zover, het moment waar iedereen op heeft gewacht: de horeca is weer open! Dat betekent dat de tapkranen ook weer opengaan en er weer vers getapt Gebrouwen door Vrouwen bier kan worden gedronken op de terrassen door heel Nederland. Om dit te vieren geeft Gebrouwen door Vrouwen twintig fusten bier weg aan de horeca door middel van een winactie!

Lees ook

Winnen? Hoe dan?

Gebrouwen door Vrouwen logo Hoe werkt deze winactie? Op de social media (Facebook en Instagram) van Gebrouwen door Vrouwen kan iedereen zijn/haar favoriete horecazaak uit Nederland taggen om hen een steuntje in de rug te bieden. De zaken die het vaakst getagd worden winnen een fust Gin Weizen! De winactie loopt tot 11 juni 2020.

Gin Weizen

De Gin Weizen is een witbier van 6,0% met gerst, spelt en tarwemout. Lekker zoet en fris. De speciale smaak komt door de ginkruiden (jeneverbes, sinaasappelschil en korianderzaad) die aan het bier zijn toegevoegd. Een perfect biertje voor op het terras!

Dus mis jij de Gin Weizen nog op een zonnig terras bij jou in de buurt? Of vind jij dat een van jouw favoriete tenten wel wat extra liefde kan gebruiken in deze tijd? Laat het Gebrouwen voor Vrouwen weten waar en waarom deze fusten richting jouw favoriete terras moeten en wie weet geniet jij binnenkort van een vers getapte Gin Weizen op jouw favoriete terras!

Cookie instellingen