Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Gebrouwen door Vrouwen: GoGo Grapefruit glutenvrij bier

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Gebrouwen door Vrouwen maakt glutenvrij bier

29 februari 2024 om 14:26

De Amsterdamse brouwerij Gebrouwen door Vrouwen heeft een glutenvrij bier op de markt gebracht: GoGo Grapefruit. Helemaal on trend brouwen ze een glutenvrije session IPA van 3%.

image
Gebrouwen door Vrouwen logo
GoGo Grapefruit bier

Glutenvrije Session IPA

Gebrouwen door Vrouwen lanceert een nieuw glutenvrij bier: GoGo Grapefruit. Helemaal on trend brouwen de vrouwen een session IPA van 3%. Bieren met een laag alcoholpercentage (van 0,5 - 3,5%) blijven onverminderd populair. Dit biersegment groeide in 2023 met ruim 70%. Daar spelen ze bij Gebrouwen door Vrouwen op in met deze India Pale Ale van 3%. GoGo Grapefruit is gebrouwen met grapefruitschillen en de fantastische 'El Dorado' hop voor flinke fruitige tonen.

GoGo Grapefruit

GoGo Grapefruit blikje bier Om een nieuwe markt aan te spreken is dit bier glutenvrij gemaakt. GoGo Grapefruit draagt het officiële glutenvrij logo van het Crossed Grain keurmerk. Hét internationaal erkende kwaliteitskeurmerk voor glutenvrije producten. Om de kwaliteit van de hoppen optimaal te bewaren én om dit bier makkelijk mee te kunnen nemen wordt het afgevuld op blik. Sinds de invoering van statiegeld op blik is dit duurzamer dan glas én beter voor de kwaliteit van bier.

Verkrijgbaarheid

Lees ook

GoGo Grapefruit is vanaf 1 maart verkrijgbaar in de webshop van Gebrouwen door Vrouwen, bij Albert Heijn, in slijterijen en in de horeca.

Cookie instellingen