Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Geen bier meer op bierfeest Alkmaar

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Geen bier meer op bierfeest Alkmaar

17 november 2015 om 14:29

Op een oktoberfest is het motto flink bier drinken en gezelligheid creëren. Op een Alkmaars bierfeest liep het helemaal anders: Geen bier en gefrustreerde bezoekers.

Chaos bij Oktoberfest alkmaar

Wat een gezellig bierfestijn had moeten worden liep uit in op teleurstelling. Het bier was rond half 10 op en aldus verschillende feestgangers was alles bar slecht geregeld.

Rond half 10 was het bier op bij het Alkmaarse Oktoberfest
Biertap leeg: Barpersoneel heeft niks meer te doen

Ontevreden bezoekers

Het geluid, het eten, het drinken en de service: wat was er eigenlijk niet slecht bij het Oktoberfest in Alkmaar van zaterdag? Bezoekers klagen steen en been over de "gastvrijheid" van het bierfeest. "Alles was superslecht." 

75 Euro

Kapotgeslagen bierpullen en bordenHet was een all-in feest waar mensen onbeperkt van het goudgele gerstenat zouden kunnen genieten. Maar dat bleek een utopie, want rond half 10 was men helemaal door het bier heen en dit viel niet goed bij bezoekers. Zo werd er geduwd en sloegen mensen hun bierpul kapot. 

Ook de tijd voordat je een pul had bemachtigd was menig bezoeker te gortig: ,,Ik was er met mijn vrouw en moest een half uur op een nieuwe pul bier wachten. Dat verwacht ik niet als ik 75 euro betaal voor een kaart’’.

Reactie organisatie

Dennis Poland, de organisator van het Alkmaarse evenement geeft aan het juist de bezoekers waren die het bont hebben gemaakt. Zo zouden er opstootjes zijn ontstaan nadat het bier op was en zouden er 12 serveersters zijn aangerand.

"De bediening is vervolgens weggegaan, waardoor er nog minder service verleend kon worden aan de bezoekers. Ik wil wel duidelijk stellen dat het verhaal twee kanten heeft. Tot het bier op was, was er eigenlijk niets aan de hand. Daarna liep het uit de hand".

Lees ook

De politie reageerde op de vermoedelijke aanrandingen met het volgende Twitterbericht.

reactie politie op vermoedelijke aanrandingen Oktoberfest alkmaar

Chaos op Oktoberfest Alkmaar

Bronnen: www.rtvnh.nl / www.dichtbij.nl