Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Geen Euroshopper pils meer

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Geen Euro Shopper pils meer

17 april 2013 om 14:32

Het welbekende en lekker goedkope merk Euro Shopper van de Albert Heijn gaat verder onder de naam AH Basic. Niet alleen de naam zal veranderen, ook de verpakking krijgt een complete metamorfose.

Euro Shopper
euro shopper bier
euro shopper bier

AH Basic

Vanaf vorige week is Albert Heijn begonnen met het vervangen van alle Euro Shopper producten voor AH Basic producten. De reden hiervoor is dat Albert Heijn niet honderd procent tevreden is met het Euro Shopper merk. Verder is de merknaam AH voor klanten een stuk vertrouwder. 

Lees ook

Euro Shopper Beer

Als alle Euro Shopper producten uit de schappen verdwijnen betekent dit ook dat het welbekende Euro Shopper Beer zal verdwijnen.

Voor de liefhebbers van dit pils uit de 0,50 liter rood-witte blikken hebben we gelukkig goed nieuws. Volgens een woordvoerder van de Albert Heijn zal het AH Basic bier hetzelfde bier bevatten als Euro Shopper Beer. Aan de smaak verandert dus (als het goed is) niets. Of de prijs ook hetzelfde blijft zullen we even moeten afwachten tot het in de schappen ligt.

Gefaseerde overgang

De komende weken zullen de AH Basic producten gefaseerd de plek van de Euro Shopper producten innemen. Cornflakes, hazelnootpasta en pannenkoekenmix zijn de eerste producten die in de schappen zijn te vinden. Later volgen de andere producten.

Cookie instellingen