Oktoberfest

Geen rugtassen toegestaan tijdens Oktoberfest

Op het Oktoberfest mogen bezoekers dit jaar geen rugtassen meenemen. Ook andere grote tassen zijn verboden tijdens dit Duitse bierfestival in München.

18 augustus 2016 om 14:26


Tassen met een inhoud van meer dan drie liter komen het terrein van het Beierse festival niet op, melden diverse Duitse media. Kleine tassen zullen steekproefsgewijs worden gecontroleerd.

Terrein Oktoberfest volledig omheind

Terrein Oktoberfest 2016De autoriteiten maakten ook bekend dat het festivalterrein van het Oktoberfest volledig omheind zal worden door een hek. De maatregelen zijn genomen om de veiligheid te vergroten na verschillende terroristische aanslagen in Zuid-Duitsland de afgelopen maanden.

"Deze maatregelen zijn natuurlijk beperkingen. Maar we hebben ons voorgenomen om de impact ervan op de sfeer op het Oktoberfest zo klein mogelijk te houden", aldus hoofd van het district München Thomas Böhle.

Oktoberfest begint op 17 september en eindigt op 3 oktober. Het is het grootste bierfestival ter wereld en trekt jaarlijks zes à zeven miljoen bezoekers. Doen dit biermeisje en deze mevrouw met twee bierlaarzen je al naar het Oktoberfest verlangen?

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Bud light

Super Bowl 2019: Bud Knight in Game of Thrones
In deze Bud Light commercial voor de Super Bowl zien we opnieuw de Bud Knight. Hij verliest een duel aan en vanaf dat moment slaat de advertentie om in een Game of Thrones reclame.

Meer reclames van Bud light

Laatste reacties