Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Geniet & Geef voor Kika

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Geniet & Geef voor Kika

04 juni 2013 om 13:55

Geniet van bier en geef kinderen met kanker een kans. Dat is de gedachte achter de actie 'Geniet en Geef'. Want wat is er nou mooier om van een lekker biertje te genieten en daarmee gelijk het goede doel te steunen?

Geniet en geef, steun Kika
Lindeboom bierbrouwerij
Lindeboom Pilsener

Jaarlijks initiatief Bier&cO

Jaarlijks wordt de actie 'Geniet & Geef: de beste brouwers voor het goede doel' gehouden voor KiKa op initiatief van Bier&cO. Deze actie wordt elke keer opnieuw gehouden om zoveel mogelijk geld op te halen voor KiKa. De actie wordt ieder jaar herhaald in september met een uniek bier van een andere brouwer. 

Lees ook

Lindeboom Speltbier

Dit jaar werkt Geniet & Geef samen met brouwerij Lindeboom. Brouwerij Lindeboom brouwt speciaal voor deze actie 76 hectoliter Lindeboom Speltbier. Lindeboom Speltbier is een blond-achtig bier met een sprankelend karakter en fruitig, moutige afdronk. Het idee van Geniet & Geef is dat er zoveel mogelijk horecaondernemers vaten van het Lindeboom Speltbier kopen. 

Meedoen

Meldt je als horecaondernemer aan via een e-mail naar info@bierenco.nl met als onderwerp Geniet&Geef. Koop twee of drie vaten en verkoop die in je bedrijf. In de aankoopprijs zit de steun aan KiKa al verrekend, dus je hoeft verder geen inzameling te doen. Je koopt een vat in voor €199 exclusief BTW. Van die prijs gaat €49 naar directe kosten, €150 gaat direct door naar KiKa. 

Met de opbrengsten van de vaten kan KiKa een verder onderzoek doen naar de genezing en preventie van kinderkanker. Dus doe mee om KiKa te steunen! Deze horecaondermers doen al mee. 

Cookie instellingen