Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Gratis kroegentochten door Amsterdam

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Gratis kroegentochten door Amsterdam

10 oktober 2015 om 12:00

Kies jouw kroegentocht uit, ontdek Amsterdam en beleef een gezellige avond. Gratis, met dit nieuwe platform!

Pubcrawls Amsterdam

Een nieuw platform is gelanceerd wat gratis kroegentochten aanbiedt door Amsterdam. Niet gefocust op dronken worden maar leuke kroegen vinden.

Het Platform

Elke maand zal er op de website van Pub Crawls Amsterdam een nieuwe pub crawl verschijnen met een uniek thema. Voorbeelden hiervan zijn bepaalde buurten, feestdagen of een thema zoals kroegen aan het water.

Vanuit het heldere overzicht op de home pagina kan je een kroegentocht aanklikken die je interessant lijkt. Je komt op de pagina met een korte uitleg, een interactieve looproute, de afstanden tussen de kroegen en de beste momenten om deze tocht te lopen. Zoals je misschien al verwacht kan je de routes gemakkelijk downloaden en uitprinten om ze mee op stap te nemen. Bij een aantal routes krijg je zelfs op vertoon van de uitgeprinte versie korting of een shotje cadeau.

Kroegentocht van de proeflokalen

Georganiseerd

Michiel Agterberg, oprichter van Pub Crawls Amsterdam, verteld waar het idee vandaan is gekomen: “Op het moment kun je alleen mee gaan met een georganiseerde kroegentocht. Ik denk dat men zelf Amsterdam kan gaan ontdekken, maar moeite heeft met het kiezen tussen de vele kroegen in onze hoofdstad. Met dat in gedachten heb ik besloten deze kroegentochten samen te stellen en te publiceren.” 

Pub Crawls Amsterdam is uniek omdat de kroegentochten handmatig samengesteld zijn, bijzondere kroegen bevatten en gratis te lopen zijn. De enige kosten die je maakt zijn de drankjes die je drinkt op de verschillende locaties.

Ontdek Amsterdam

Het platform biedt je de mogelijkheid om op verschillende manieren Amsterdam te ontdekken. Doe bijvoorbeeld een kroegentocht met verschillende proeflokalen of brouwerijen. Of ontdek de leukste kroegen in De Jordaan, Oud-West of op De Wallen.

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties