Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Groene Buizerd presenteert: bierwandelingen door de natuur

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Groene Buizerd presenteert: bierwandelingen door de natuur

12 december 2022 om 14:14

De Groene Buizerd, het cannabisbier uit de Achterhoek, organiseert bierwandelingen door de Nederlandse natuur. Wandel mee met een biertje in de hand.

Groene Buizerd bier in de natuur
Flesje Groene Buizerd bier in de natuur
Groene Buizerd wandeling met knapzak op de rug

De natuur in met een biertje

De Groene Buizerd bierflesje vast in de natuur De hele wereld is vanaf vandaag een oergezellige kroeg in beweging. Achterhoeks cannabisbier 'De Groene Buizerd' gaat sinds afgelopen weekend echt compleet groen met het lopend café: gezellig wandelen in de natuur met een biertje in je hand en vrienden aan je zijde. Je hebt de keuze uit vier routes. Startpunten zijn Uitspanning 't Peeske in Beek, Het Wapen van Heeckeren in Hummelo, De Heikamp in Ruurlo en Berenschot’s Watermolen in Winterswijk.

Door in de natuur te wandelen ontspan je en maak je het gelukshormoon serotonine aan. Hierdoor worden je gedachten positiever! Combineer dit met het drinken van het geestverrijkende Groene Buizerd bier (en een leuk stel mensen) en je zult merken dat je terugkeert als een happy Buddha.

Lees ook

Knapzak met Groene Buizerd bier

Met vrienden in een café zitten en bier drinken is niet per sé gezond, maar wel erg gezellig. In de buitenlucht bewegen is goed voor lichaam en geest en je kunt mooie plekken ontdekken, maar je krijgt er wel gruwelijk dorst van. Waarom combineren we die twee niet? Al wandelend bierelieren in de Achterhoekse jungle. Dorstige avonturiers kunnen nu bij een aantal Nederlandse cafés een knapzak koude Groene Buizerds en een bijbehorende routekaart ophalen. Go green en sluit je aan: verzamel vrienden en vriendinnen en trek er met de Groene Buizerd knapzak op uit.

Verschillende routes

Wandelen met De Groene Buizerd knapzak De creatieve breinen achter de Groene Buizerd hebben een aantal wandelingen uitgestippeld, van en naar een officiële Groene Buizerd drinkplaats, door de mooiste natuurgebieden van Nederland. De routes lopen dwars door de Achterhoekse jungle, maar zijn altijd bereikbaar met het OV, zodat je nooit met bier op achter het stuur hoeft te stappen. De bierwandelingen hebben verschillende lengtes. Je kunt lekker actief 2 uur doorzakken door een route van 7 kilometer te lopen of even snel een wandelend drankje doen na werk en na een uurtje weer thuis zijn.

Maak een Groene Buizerd wandeling

De kosten zijn € 5,- per deelnemer. Hiervoor krijg je een routekaart en een Groene Buizerd knapzak mee met 2 flessen Groene Buizerd 0,33L om onderweg op een mooi tussenpunt op te drinken. Wil jij dit weekend of ergens de komende maanden gezellig bier drinken met vrienden en vriendinnen, niet onderuitgezakt op een stoel, maar actief wandelend door het groen en in de frisse buitenlucht? Check dan de website van Groene Buizerd voor alle routes en verkooppunten.

Cookie instellingen