Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Nieuw alcoholvrij speciaalbier: Grolsch Zomertijd 0.0%

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Grolsch introduceert nieuw alcoholvrij speciaalbier: Zomertijd 0.0%

09 maart 2023 om 12:42

Grolsch heeft een nieuw alcoholvrij speciaalbier op de markt gebracht: Zomertijd 0.0%. Het is een zachtbitter en fruitig bier zonder alcohol dat speciaal voor het voorjaar en de zomer is gebrouwen. 

Grolsch zomertijd 0.0% flesje aangegeven
Grolsch Brouwerij
Grolsch Zomertijd glas en sixpack

Volgende alcoholvrije Grolsch bier

Na de succesvolle introductie van Grolsch Herfstbier 0.0% en Weizen 0.0% introduceert Grolsch nu een zomers 0.0% speciaalbier: Grolsch Zomertijd 0.0%. Grolsch biedt hiermee een verantwoord alcoholvrij alternatief om van te genieten in het voorjaar en de zomer. Met deze introductie speelt Grolsch in op de groeiende vraag naar alcoholvrije speciaalbieren in Nederland.

Grolsch Zomertijd 0.0%

Blije mensen met Grolsch Zomertijd bier Consumenten letten steeds meer op hun gezondheid, maar willen wel genieten van een lekker bier’, vertelt Ellen Slaa, Brand Manager Koninklijke Grolsch. ‘Daarom introduceren we een nieuw alcoholvrij speciaalbier. Grolsch Zomertijd 0.0% is zachtbitter en fruitig van smaak. Blond bier met tonen van passievrucht en grapefruit. Dus schenk de zomer in je glas en proost op de tijd met elkaar!’.

Lees ook

Alcoholvrij bier steeds populairder

De populariteit van alcoholvrije bieren in Nederland neemt enorm toe. Steeds vaker geven consumenten de voorkeur aan alcoholvrij boven alcoholhoudend of alcoholarm bier. ‘Ons alcoholvrij assortiment is de afgelopen jaren al flink uitgebreid’.

Zomertijd 0.0% is na Grolsch 0.0%, Grolsch Weizen 0.0%, Grolsch Herfstbier 0.0%, Grolsch 0.0% Radler Citroen, Grolsch 0.0% Radler Limoen en Grolsch 0.0% Radler Minder Zoet het zevende alcoholvrije product in het Grolsch assortiment.

We zien een toename in de vraag naar alcoholvrij bier, en dan met name alcoholvrije speciaalbieren. Zomertijd 0.0% sluit hier perfect op aan’, aldus Slaa. ‘Deze zomer kun je dan ook lekker genieten van de smaak van Zomertijd 0.0% op je balkon, in de tuin of op het terras. Drink ‘m lekker koud tussen de 5 en 6 graden Celsius’.

Ondersteuning en verkrijgbaarheid

Grolsch Zomertijd 0.0% is vanaf 6 maart verkrijgbaar in zowel supermarkten als in horecazaken door heel Nederland. De introductie wordt ondersteund via onder andere social media en op de winkelvloer. Het product is tot en met half september verkrijgbaar, dus in de periode van de zomertijd

Cookie instellingen