Culinair bierdiner bij jou thuis
Het bierdiner van Bierfestival Groningen is niet in de Martinikerk dit jaar i.v.m .covid-19, maar nu thuis met een mooi gedekte tafel en je bent zelf de sterrenchef voor 1 dag.
Op vrijdagavond 19 maart om 19:00 uur is de aftrap online en het idee is dat alle gasten d.m.v. een aftelklok tegelijk bij iedere gang aanschuiven aan het diner. De topchef komt bij iedereen live aan tafel, gevolgd door de biersommelier die het bierarrangement toelicht. We gaan voor een unieke online culinaire bierbeleving op topniveau.
Het diner zal worden bereid met streekproducten en lokale bieren. Progress Events heeft de handen ineen geslagen met de volgende partijen:
Restaurants-topchefs
- Bar Alt - Thomas Kooijman
- Bistro ’t Gerecht - Henrice Dijks
- Voila - Hans Over
- Herberg Onder de Linden - Steven Klein Nijenhuis
Biersommeliers
- Melissa Cole(UK)
- Fiona de Lange
- Arvid Bergström
- Pepijn van der Waa
- Yu Mey Kwee
- Taeke Oosterwoud
Partners
- Noorderpoort college Euroborg - Taeke Oosterwoud en Erik de Jonge
- Culinaire Vakschool - Paul Rodenberg en Henk Timmerman
- De Streekboer& Co - Johnny Drenth
Pakket vol bieren en ingrediënten
Vooraf ontvangen alle deelnemende gasten een:
- Instructie van het Noorderpoortcollege voor de complete voorbereiding aan tafel
- Kookinstructie van de topchefs - Uitleg van de biersommeliers
- Box met 5 gangen en 5 bijpassende bieren
De kosten voor het diner zijn Eur 90,00 per couvert. Afhaalmogelijkheid in Amsterdam en Groningen en bezorging in heel Nederland. Er is plaats voor maximaal 250 personen online. Bekijk https://www.bierfestivalgroningen.nl/bierdiner/voor meer informatie of om je aan te melden voor het bierdiner.
Bierfestival Groningen is dit jaar geheel online.
Online Preparty Bierfestival Groningen 20 maart
Online Bierfestival Groningen 15,16 en 17 april.
Voor meer informatie: www.bierfestivalgroningen.nl