Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Graanwater Jenever | Heer Van Oranje | Speciaalbier

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Heer Van Oranje brengt Jenever uit op basis van IPA

06 december 2018 om 10:48

In samenwerking met een ambachtelijke distilleerderij heeft Heer Van Oranje een nieuwe Jenever ontwikkeld, genaamd 'Graanwater'. De jenever is volledig op basis van het Heer Van Oranje IPA bier.

Graanwater
Heer van Oranje Brouwerij

Limited Editions van Graanwater

Graanwater flesDe 1e editie van Graanwater bevat 38% Vol. en wordt afgevuld in flessen van 35cl. Deze jenever wordt in gelimiteerde oplages beschikbaar gemaakt en er zullen steeds wisselende edities van deze unieke jenever worden uitgebracht.

Iedere editie zal op basis van één van de verschillende Heer Van Oranje speciaalbieren worden gemaakt. Graanwater zal alleen verkrijgbaar zijn in speciale hand genummerde flessen.

De eerste versie is op basis van Heer van Oranje IPA in combinatie met diverse botanicals, een 'Jenever 2.0' wordt het bij Heer van Oranje genoemd.

Lees ook

Combinatie

Er zijn verschillende manieren om te genieten van deze nieuwe jenever. Het kan op de traditionele manier worden gedronken, waarbij je naar voren buigt en slurpt uit een tulpglaasje.

Heer Van Oranje raadt aan om een klein slokje Graanwater te nemen, gevolgd door een flinke slok van hun Heer Van Oranje Weizen. Of, schenk een glas Heer Van Oranje bier in en doe er klein beetje Graanwater bij.

Graanwater van Brouwerij Heer van Oranje