Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Heer Van Oranje start brouwerij in Bergen op Zoom

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Heer Van Oranje start brouwerij in Bergen op Zoom

07 februari 2019 om 13:29

Op de plek waar vroeger SiSi sinas werd geproduceerd zal Brouwerij Heer van Oranje een brouwerij realiseren. De brouwerij hoopt eind 2019 het eerste bier uit de eigen ketels te bottelen.

Heer van Oranje Craft bier
Heer van Oranje Brouwerij

Van SiSi naar Craft bier

Heer van Oranje zal zich in Bergen op Zoom vestigen aan de Buitenvest. Het pand aan de Buitenvest kent een rijke geschiedenis. Van oudsher is het complex gestart als distilleerderij en limonadefabriek, waar Becht & Zonen in de 1920's Si-Si frisdrank heeft ontwikkeld en geproduceerd. 

De brouwerij met horecagelegenheid en terras op de binnenplaats komt in het oude industriële complex, gelegen aan de rand van het historische stadscentrum. 

Distilleerderij NV Bechtszonen Bergen op Zoom

Lees ook

Brouwerij en proeflokaal

Je kunt er straks tussen de brouwketels genieten van een goed glas bier. Er zullen ook andere activiteiten zijn. Een bekende Bergse kunstenaar gaat in het pand workshops gaat geven.

De brouwerij is straks een perfecte pleisterplaats voor fietsers en wandelaars. De thuisbasis van Heer van Oranje is namelijk gevestigd aan de Route van de Turf, de wandel- en fietsroute tussen Bergen op Zoom en Roosendaal. Naar verwachting zal eind 2019 het eerste bier uit de brouwketels komen. Volg de Facebook pagina van Heer van Oranje voor het laatste nieuws!