Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Heineken F1 Waterfles | Formule 1 bidon | Heineken fles

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Heineken F1 Waterfles

24 juni 2019 om 16:57

Heineken is een van de grotere sponsoren van de Formule 1 en zij geven nu een coole gadget weg bij een eightpack Heineken Pilsener, een Formule 1 bidon. Deze Heineken F1 waterfles is tijdelijk te koop.

Heineken F1 Waterfles bij een eightpack
Heineken Brouwerij
Logo Heineken brouwerij

Heineken en Formule 1

Sinds de Formula 1 Gran Premio Heineken d'Italia 2016 is de Nederlandse brouwer betrokken als sponsor van de F1. De naam Heineken is niet te zijn op de Formule 1 auto's of kleding van coureurs, het gaat dus om reclame op en langs het circuit. Ook dit seizoen is Heineken naamgever van drie Grand Prixs, namelijk de Formula 1 Heineken Chinese Grand Prix (gewonnen door Lewis Hamilton), Formula 1 Gran Premio Heineken d 'Italia 2019 (8 september) en Formula 1 Heineken Grande Prêmio do Brasil 2019 (17 november).

Naast het sponsoren van de races werkt Heineken ook samen met iconen uit de Formule 1 om hun 'When you drive, never drink' campagne kracht bij te zetten. Hierin zijn bijvoorbeeld oud-Formule 1-coureurs Jackie Stewart en Nico Rosberg te zien.

Lees ook

F1 Waterfles van Heineken

Heineken Formule 1 WaterflesHeineken heeft nu een campagne gelanceerd waarbij het een unieke F1 Waterfles aanbiedt in combinatie met een 8pack Heineken Pils. Dit collector's item is in gelimiteerde oplage gemaakt en tijdelijk verkrijgbaar bij een eightpack, op=op dus! 

Deze week vind je deze Heineken Formule 1 bidon in de AH schappen met 25% korting. Je krijgt dan acht blikjes Heineken én de Formule 1 waterfles voor slechts €7,69. LET OP: Niet in alle Albert Heijn filialen verkrijgbaar, wel online te bestellen