Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Heineken heeft etiketten van het pils veranderd

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Heineken heeft etiketten van het pils veranderd

12 augustus 2020 om 14:13

Heineken liefhebbers was het misschien al lang opgevallen, maar het etiket van het Nederlandse biermerk is veranderd. De Nederlandse brouwer voert nu wereldwijd hetzelfde etiket.

Vier Heineken flesjes op een rij waarvan er twee gelijk aan elkaar zijn
Heineken Brouwerij
Logo Heineken brouwerij

Heineken etiket is veranderd

Heineken etiketten veranderd Waar het Heineken etiket jaren lang bestond uit de woorden Heineken Pilsener in een boog, de rode ster, de merknaam, wat gewonnen medailles en vervolgens de tekst Premium Quality heeft Heineken nu de etiketten voor de Nederlandse markt aangepast. In de bovenste boog van het etiket staat nu Heineken Original en ook het onderste deel van het etiket aangepast. In plaats van 'Premium Quality' staat onderaan het etiket nu 'Pure Malt Lager'.

Lees ook

Heineken geeft aan dat deze verandering is doorgevoerd, omdat Heineken wereldwijd dezelfde kwaliteit heeft en er daarom voor is gekozen om ook wereldwijd hetzelfde etiket te gebruiken. Daarnaast wil men met de term 'Pure Malt Lager' benadrukken dat Heineken bier met uitsluitend natuurlijke ingrediënten wordt gebrouwen. Aan het bier zelf is helemaal niets veranderd. 

Cookie instellingen