Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Jopen: tijd voor een Sunny Day IPA

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Het wordt nu wel tijd voor een Sunny Day

29 maart 2023 om 11:15

Jopen Bier uit Haarlem kan niet wachten totdat het weer zich gaat gedragen zoals we verwachten van de lente. Hun Sunny Day IPA is gebrouwen met een nieuw recept, waardoor het een ideaal bier is voor de komende zonnige lentedagen.

Jopen Sunny Day IPA blikje op zomerse achtergrond
Jopen logo
Vrouwen met Jopen Bier

Jopen in de lente

Lente! De zon laat het nog even afweten, maar de zomertijd is begonnen, de dagen worden onmiskenbaar langer, de knoppen komen aan de takken en de creativiteit begint volop te stromen. Dit is het seizoen van jezelf opnieuw uitvinden, en dat is precies wat Jopen doet. De craft brewer gaf z’n Sunny Day IPA een nieuw brouwrecept en het resultaat is een fruitiger en zachter bier dat verkoeling biedt tijdens zonnige lentedagen. Nog meer ananas, nog meer passievrucht, nog meer mango, nog meer grapefruit en nog sappiger. Sunny Day IPA is binnenkort verkrijgbaar in winkels, horeca en online.

Frisse insteek

Onder de naam (J)Open Seasons komt de grootste craft brouwer van Nederland dit jaar ieder jaargetijde met z’n eigen versie van een seizoensbier. Als echte IPA-brouwer kiest Jopen deze lente voor een letterlijk frisse insteek. Sunny Day IPA is verrassend en net even anders dan je gewend bent van standaard lentebieren, want die zijn meestal zoeter. Maar juist dat tintelende hè, dat is wat het lentegevoel zo kenmerkt.

Sunny Day IPA

Sunny Day IPA van Jopenbier Jopen Sunny Day IPA is een fruitig bier met aroma's van ananas, passievrucht, mango en grapefruit.

Lees ook

- Stijl: American IPA
- Alcoholpercentage: 6,0%
- Drinktemperatuur: 6 °C
- Verkrijgbaar op: blik en tap

Jopen Sunny Day IPA heeft een adviesprijs van € 2,49 en is landelijk verkrijgbaar in de supermarkt, in de horeca, bij de betere slijterij en online.

Cookie instellingen