Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Kamperen met het echte Schultenbräu-gevoel | Aldi Actie

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

In je achtertuin... Kamperen met heerlijk Schultenbräu-gevoel

27 april 2020 om 15:17

Lekker kamperen in je achtertuin! Geniet in je Schultenbräu kleding, voor je Schultenbräu tent van een heerlijk biertje met slippers van dit iconische biermerk aan je voeten.

Schultenbrau shirt en tent
Schultenbrau
Schultenbrau

Schultenbräu, Schultenbräu en nog eens Schultenbräu!

Schultenbrau boxershort Lekker kamperen... in je achtertuin! Wat is er niet cooler dan in een Schultenbräu T-shirt, een Schultenbräu boxershort én Schultenbräu slippers in je tuin te genieten van een glas Schultenbräu voor je Schultenbräu-tentje? Nee, het is geen droom, het kan écht! Vanaf 2 mei zijn deze unieke gadgets tijdelijk verkrijgbaar bij ALDI. 

Lees ook

ALDI brengt daarnaast t-shirts, slippers en boxershorts van de eigen merken Snackfan, Golden Power en ALDI op de markt. De voorraad is beperkt, dus wees er snel bij!

Winactie

Schultenbrau slippers Van 28 april tot en met 5 mei kunnen er twee zomerpakketten ter waarde van bijna zeventig euro worden gewonnen. Een zomerpakket bestaat uit een pop-up tent, 3 t-shirts, 3 boxershorts en 3 paar slippers. 

Ook zijn er 8 ALDI pakketten te winnen met een t-shirt, een boxershort en een paar slippers. Daarnaast maken 10 personen kans op een t-shirt.

Deelname is mogelijk via de website (www.aldi.nl/win). 

Cookie instellingen