Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Jopen Bier zoekt mensen met de naam Joop

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Jopen Bier zoekt mensen met de naam Joop

29 januari 2020 om 10:32

Jopen Bier uit Haarlem maakt zich zorgen, aangezien de naam Joop uit Nederland lijkt te verdwijnen. De Craft brouwerij roept alle Jopies op om zich te melden. 

Laatste hoop voor de naam Joop dankzij Jopenbier
Laatste hoop voor de naam Joop dankzij Jopenbier
Vrouwen met Jopen Bier

Gaat slecht met Joop

 "Vlinder! Maan! Wolfie! Komen jullie eten?" De namen die we onze kinderen geven, zijn de afgelopen jaren flink veranderd. Met als gevolg dat het slecht gaat met de naam Joop in Nederland. Jopenbier luidt de noodklok en is een campagne gestart voor Joop-behoud. Is jouw naam Joop? Dan zoekt de craft brouwerij jou.
Populariteit van de naam Joop
De naam Joop sterft uit. De populariteit neemt steeds verder af en de Nederlandse naam prijkt steeds minder vaak op een geboortekaartje. De laatste Joop-cijfers dateren uit 2016, volgens de website vernoeming.nl is de voornaam Joop in dat jaar aan slechts vijf jongens en in 2015 aan één meisje gegeven.

Ben jij een trotse Joop?

Joop de HondJopenbier komt in actie en wil de voornaam Joop weer op de kaart zetten. Gisteren startte Jopen een heuse Popie Jopie-campagne. De bierbrouwerij roept alle Jopen op om zich te melden.

Ben jij een Joop? Reageer via social media of via het aanmeldformulier en maak kans op een blits influencerpakket met Popie Jopie merchandise, zoals bijvoorbeeld een bucket hat, hoodie, bril en tote bag.

Lees ook

Dope Joop

Trek de hoodie aan, zet de beanie op en maak de look af met een bril en een Jopenbiertje. Zo tover je jezelf om tot een heuse Popie Jopie. Deel jezelf op social media met de hashtag #popiejopie om de naam weer populair, helemaal cool en wereldkundig te maken.

Om de ultieme redding van de naam Joop de belonen, krijg je van ons een 6-gangen verrassingsmenu in de Jopenkerk voor twee personen, een bijpassend bierarrangement en een overheerlijk bierpakket om mee naar huis te nemen als je kunt aantonen dat jullie je pasgeboren kindje Joop of Jopie genoemd hebben!

Make Joop Dope Again