Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Jopen brengt twee nieuwe bieren op de markt

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Jopen brengt twee nieuwe bieren op de markt

02 juli 2020 om 10:54

Jopen Bier uit Haarlem heeft twee nieuwe speciaalbieren op de markt gebracht. De bieren Sterrenstof (Saison) en Lalalager (Lager) zijn op blik verkrijgbaar.

Nieuw Jopen bier
Jopen Brouwerij
Vrouwen met Jopen Bier

Twee nieuwe Jopen bieren

Jopenbier uit Haarlem heeft twee nieuwe bieren geïntroduceerd. Onder het motto 'Anything but Boring' brouwen zij bijzondere speciaalbieren. Eén van de introducties valt volgens de Haarlemse brouwer in een geheel nieuwe bierstijl, namelijk Neo Saison. Het tweede nieuwe bier is een ondergistende craft lager. 

Lalalager met hop van eigen hopveld

LaLaLager bier van Jopen LaLaLager is een amberkleurige lager met een licht hoppig en bloemig aroma. Het bier is romig met hinten van karamel en brood en een droge afdronk. Dit bier schreeuwt om een tweede slok! 

Lees ook

Deze Lagerbier is gebrouwen met lokale ingrediënten. Pilsmout van een micromouterij uit Haarlemmermeer. En wist je al dat Jopen een eigen hopveld heeft? Bij Davidse Hop in Avenhoorn groeien onze hoppen Magnum en Cascade. 

Jopen Sterrenstof

Sterrenstof is speciaalbier dat wordt omschreven als een Neo Saison. In het bier vind je kruidige tonen door de Saison gist, maar zorgt de moderne hop voor een extra gelaagdheid in de smaak. Hier komen verschillende fruittonen spectaculair samen als een kosmische explosie.

De futuristische samensmelting van Saison gist met moderne hop zal menig bierliefhebber doen smachten naar meer. Een nieuwe stijl Saison, in de lucht als Sterrenstof.

Cookie instellingen