Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Koude biertjes uit de grond met de eCool

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Koude biertjes uit de grond met de eCool

03 juni 2014 om 10:07

Geen heen en weer geloop naar de koelkast als je lekker aan het barbecueën bent. Met de eCool heb je koude blikjes bier bij de hand uit je eigen tuin... gewoon ingegraven in de grond!

eCool

Vier kerels uit Denemarken hebben een geniale manier bedacht om je biertjes koel te houden. Zij ontworpen de eCool. Dit is een geïsoleerde langwerpige container die je kan begraven in je tuin. Er kunnen 24 blikjes bier van 33 cl in.

Lees ook

Bier drinken: goed voor het milieu!

Het enige dat je moet doen om je biertjes koud te drinken is een eenmalige inspanning met een schep. Het hele apparaat moet namelijk worden ingegraven in de grond. Op die manier gebruikt het de ondergrondse koelende werking om biertjes koud te houden. Er komt dus geen elektriciteit aan te pas. Goed voor het milieu én je portemonnee. En je hebt ook ineens veel meer ruimte in je koelkast! Het kost je wel wat, voor $349,- heb je er één in huis. Idee voor vaderdag?

Hoe werkt de eCool?

De eCool is eigenlijk een slimme ondergrondse opslagruimte voor je blikjes bier. Het is ongeveer 112 cm hoog en weegt 12 kilo. Het grootste gedeelte gaat in de grond, slechts het uitschuifbare deksel en de draaihendel steken er bovenuit. Door aan de hendel te draaien opent de eCool en komt er een gekoeld biertje naar boven. Aan de andere kant kun je er meteen weer een lauw biertje inleggen! De makers garanderen koude biertjes en zeggen dat je bier in de winter beschermd is tegen de vorst, geen ontploffende blikjes dus.

ecool boven de grond ecool onder de grond

Bekijk de eCool video