Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Kratfunding | Havenbrouwerij Het Brouwdok

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Kratfunding actie door BrouwDok

08 april 2020 om 14:50

Havenbrouwerij Het Brouwdok wordt hard getroffen door de coronacrisis. Daarom heeft de brouwerij een actie opgezet om hen door deze zware tijden heen te helpen. 

Bierpakket Kratfunding
BrouwDOK sfeerplaatje
BrouwDOK logo

Kratfunding door BrouwDok 

Net als vele anderen gaat ook de buitendijkse Havenbrouwerij Het Brouwdok, als kleine onafhankelijke brouwerij, door een zware periode. Het Brouwdok wordt hard getroffen door een verplichte sluiting (i.v.m. het coronavirus) van het proeflokaal. BrouwDok proeflokaal

Ook de levering aan groothandels en horeca (nat en droog) is weggevallen. Het magazijn van de Havenbrouwerij is in de wintermaanden vol gebrouwen met heerlijke lente- en zomerbieren. Havenbrouwerij Het Brouwdok was helemaal klaar voor de vele festivals en proeverijen. Van de ene op de andere dag zijn ze, als startende brouwerij, 90-95% van de inkomsten kwijtgeraakt. Het water staat Het Brouwdok letterlijk tot aan de lippen.

Vol magazijn

bierpakket kratfunding In de wintermaanden is de brouwerij hard bezig geweest om hun magazijn te vullen met de mooiste bieren. Nu de bieren voor aankomende zomer geen bestemming meer hebben, is de brouwerij een soort crowdfunding gestart: Kratfunding. Door de Kratfunding actie hoopt de bierbrouwerij deze zware periode door te komen en ieder te verblijden met een mooi Kratfunding pakket. 

Lees ook

Help Het Brouwdok hun magazijn leeg te drinken en wordt Kratfunder. Één Kratfunding pakket is €100. 

Het Kratfunding pakket bestaat uit:

- 24 buitendijks gebrouwen, zeewaardige bieren.
- Een oneindig houdbare cadeaukaart ter waarde van €25,-
- Een rondleiding in de havenbrouwerij, incl proefglas uit de tank.