Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Laatste Maximus bier van 2022 gelanceerd

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Laatste Maximus bier van 2022 gelanceerd

23 december 2022 om 10:55

Brouwerij Maximus heeft een nieuwe versie van hun Space Cowboy gelanceerd. Deze versie is een imperial stout met tonen van chocolade en sinaasappel.

Maximus Space Cowboy 2022
Maximus Brouwerij logo
Maximus Chocolate Orange Stout blikjes

Sinaasappel Choco Space Stout

Space Cowboy sinaasappel choco Imperial Stout blikje en ingredienten Na verkenning van bijzondere smaken in outer-space is er vandaag lift off voor de Space Cowboy Chocolate Orange Stout (10,5%) van brouwerij Maximus uit Utrecht.

Lees ook

Een rijke Imperial Stout die een perfecte match is tussen gedroogde en verse sinaasappelschillen en cacao nibs. Het levert een bier op met een volle, zoete smaak en met tonen van pure chocolade en rijpe sinaasappels. Met de ogen dicht proef je een klassieke dessert combi die je ook terugvindt in de PIM’s en Jaffa cakejes & koekjes. Een heerlijke smaaksensatie voor winterse dagen.

Space Cowboy bieren

Space Cowboy is een bier uit de Circus Maximus serie van de Maximus Brouwerij uit Utrecht. In de Circus Maximus lijn krijgen bestaande bierstijlen extra magie in smaak, uitstraling en artwork mee. De serie is geïnspireerd op de missie van Maximus Brouwerij om mensen samen te brengen, zichzelf te laten zijn en een nieuw bieruniversum te ontdekken.

Dit is de derde editie van de Space Cowboy. In 2020 werd Space Cowboy Imperial Macha Porter en begin dit jaar werd er een Space Cowboy Imperial Stout met een ander recept op de markt gebracht. De Space Cowboy Chocolate Orange Stout is vanaf nu verkrijgbaar op blik van 33cl.

Cookie instellingen