Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Lekkerste bier van Zuid-Hollland 2017

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Lekkerste bier van Zuid-Hollland 2017

29 augustus 2017 om 15:01

Tijdens het 10e Delftse Bierfestival is het Lekkerste Bier van Zuid-Holland 2017 verkozen. De winnaar is Klapschaats IJsbeer geworden van Brouwerij De Blauwe IJsbeer uit Nieuwpoort.

Klapschaats IJsbeer
Brouwerij De Blauwe IJsbeer
De Blauwe IJsbeer logo

10e Delftse Bierfestival

Tijdens het 10e Delftse Bierfestival van zondag 27 augustus j.l. op de Brabantse Turfmarkt werd de uitslag bekendgemaakt van de winnaar van de verkiezing 'Het Lekkerste bier van Zuid-Holland'. Deze award werd uitgeschreven omdat het de 10e keer was dat Locus Publicus het festival organiseerde. Juryvoorzitter Eugene Straver legde uit hoe de jury te werk was gegaan en hoe ze tot de winnaar waren gekomen.

Klapschaats IJsbeer

Award voor Brouwerij de Blauwe IJsbeer Het zwaar blonde bier Klapschaats IJsbeer werd tijdens het bierfestival verkozen tot lekkerste bier van Zuid-Holland 2017. Eigenaar / brouwer Ap van Hees was zeer verrast dat hij de winnaar was geworden van deze verkiezing. Hij kreeg van de organisatie een leuk aandenken aan zijn overwinning.

Lees ook

Volgend jaar wordt deze wedstrijd weer georganiseerd, dus heb je als Zuid-Hollandse brouwer dit jaar niet meegedaan, dan heb je volgend jaar weer een kans.

Cookie instellingen