Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Lindeboom brouwt het 'beste pils van Nederland 2022'

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Lindeboom brouwt het 'beste pils van Nederland 2022'

29 april 2022 om 16:49

Lindeboom Pilsener is tijdens de Dutch Beer Challenge verkozen tot 'beste pils van Nederland 2022'. Het bier won goud in de categorie 'Blond: Pils'.

Lindeboom beste pils van NL in 2022
Lindeboom logo
Lindeboom bierbrouwerij

Gouden Lindeboom Pilsener

Lindeboom Pilsener is verkozen tot het beste pils van Nederland tijdens de uitreiking van de Dutch Beer Challenge 2022. Dit is door de vakjury van de Nederlandse bierwedstrijd op 26 april bekendgemaakt. De totale competitie van deze achtste editie van de Dutch Beer Challenge betrof 550 bieren van 144 brouwerijen.

Lindeboom Pilsener wint Dutch Beer Challenge 2022 in de categorie Pils Marko Versteeg, brouwmeester van de Limburgse Lindeboom Bierbrouwerij: 'Goud voor Lindeboom Pilsener met de hoogste beoordeling is eervol. Als Slow Brewer is het fantastisch in de grote pils-categorie goud te winnen. Kwaliteit proef je, en door meer aandacht te geven aan het rijpen komt de meest pure smaak van pils naar boven’. Algemeen directeur Paul Joosten van de brouwerij sluit aan: 'En juist dát hebben de internationale bierexperts en bierkeurmeesters in de jury van de Dutch Beer Challenge geproefd en met goud bekroond!'.

Lees ook

Lindeboom Bierbrouwerij

De Lindeboom bierbrouwerij is een onafhankelijke familiebrouwerij. Anno 1870 gestart in Neer. Deze koninklijke hofleverancier brouwt al vijf generaties bieren onder de merken Lindeboom, Gouverneur en Venloosch. Van oudsher is Lindeboom sterk vertegenwoordigd in de horeca. Lindeboom bieren zijn verkrijgbaar door heel Nederland in supermarkten en slijterijen.

Cookie instellingen