Lunchen met een broodje bier!

Lunchen met een broodje bier!

Bierliefhebbers opgepast! Vanaf nu kan je de chocoladepasta of pindakaas voor op je brood laten staan, want er is een nieuwe variant: "Birra Spalmabile". Het smeerbare bier voor op je brood.

05 september 2013 om 10:28


Broodje bier

Broodje bierItalianen zijn met iets nieuws op de markt gekomen waar menig man blij van wordt: "Birra Spalmabile" is de nieuwe pindakaas en chocoladepasta voor op je brood. Je kunt zelfs kiezen tussen twee verschillende versies: de lightversie of de heftigere versie. Deze smeerbare bier pasta smeer je gewoon op je brood. Lekker als ontbijt of bij de lunch, een broodje bier!

Birra Spalmabile combineren

Birra Spalmabile is tot stand gekomen door een samenwerking tussen brouwerij Quota en de Napoleone chocolade maker. Volgens de uitvinders van dit nieuwe broodsmeersel kan het heerlijk gecombineerd worden met kaas. Het kan zelfs als vulling gebruikt worden voor taart en gebak!

Waar te koop

Het smeerbare bier is te verkrijgen in Engeland voor omgerekend negen euro. Kom je niet dagelijks in Engeland? Niet getreurd want je kunt het broodsmeersel ook gewoon bestellen

1 reactie

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

diederik op 18-01-2016 om 12:13:31