Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Minibrew: Eenvoudig professioneel brouwen

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Minibrew: Eenvoudig professioneel brouwen

23 oktober 2015 om 09:00

De Minibrew: Voor de eerste keer zijn de processen van het brouwen, afkoelen en gisten gecombineerd in één simpel apparaat.

Minibrew

Minibrew met app Minibrew, een Nederlands alles-in-één brouw systeem dat bestuurd wordt via een app. Minibrew's missie is om het bierlandschap te democratiseren door bierliefhebbers de macht te geven om industriestandaard bier te brouwen.

Brouwen en gistingsproces

Voor de eerste keer zijn de processen van het brouwen, afkoelen en gisten gecombineerd in één simpel apparaat. De via een app-bestuurde machine maakt precisie-brouwen mogelijk in slechts 3,5 uur. Voor een week of langer voor sommige brouwsels, volgt een semi- automatisch gistingsproces om daarna 5 liter van je eigen pils, stout, blond, IPA of ander soort bier te produceren.

Lees ook

Software helpt gebruiker

Speciaal ontworpen software maakt het mogelijk dat het brouwproces wordt versneld zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Daarmee garandeert Minibrew succesvol bier brouwen vanaf de eerste keer. De app verbindt de gebruiker met een globaal netwerk van andere bierbrouwers en ambachtelijke brouwerijen, om inspiratie te vinden voor recepten en om smaken met elkaar te delen.

Uitgebreid brouwen

De Minibrew-bibliotheek bevat momenteel 50 brouwrecepten waarin natuurlijke ingrediënten worden gebruikt om de kwaliteit van de smaak te behouden en tegelijk de met de tijd beproefde tradities in stand te houden. Minibrew verandert uitgebreid brouwen in een eenvoudige, geperfectioneerde, ambachtelijke ervaring. De Early Bird prijs voor de Minibrew is $1850,-.

Zelf brouwen

Met de Minibrew is er binnenkort dus heel wat mogelijk vanuit je eigen keuken! Wil je nu al een eigen brouwsel creëren?  

Cookie instellingen