Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Mitra introduceert het fashion item voor elke vader: De Mannentas

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Mitra introduceert het fashion item voor elke vader: De Mannentas

31 mei 2019 om 16:57

Mitra introduceert het fashion item voor elke vader, namelijk De Mannentas. De Mannentas is voorzien van een leder-look en er passen maar liefst 4 flessen bier!

 Mitra doet zijn intrede in de fashion-wereld

Tas voor elke vader

Met de introductie van een bijzondere tas voor mannen zet Mitra zijn eerste stappen in de wereld van fashion en design. De Mannentas heeft zelfs alles in zich om de modetrend van 2019 te gaan worden. De tas is speciaal ontworpen voor alle vaders van Nederland. En één ding is zeker, eenmaal in handen houdt papa deze tas het liefste zelf vast. Ook als hij zich de dansvloer op zou gaan begeven.

Mitra Mannentas

Lees ook

De Mannentas

De Mannentas is voorzien van een stoere leder-look en er passen maar liefst 4 flesjes bier in. De tas is voorzien van een handige greep voor stevigheid en stabiliteit zodat de tas overal mee naar toe genomen kan worden. De 4 bieren worden er, liefst gekoeld, in geklikt zodat ze op elk volgend moment geconsumeerd kunnen worden

Verkrijgbaar bij Mitra

De verkoop van deze stoere Mannentas is per direct gestart. De Mitra Mannentas is verkrijgbaar in alle Mitra drankenspeciaalzaken en uiteraard ook via mitra.nl. De tas, exclusief inhoud kost slechts € 0,99 cent! ‘Met deze prijsstelling willen we fashion bereikbaar en betaalbaar houden, voor alle vaders’, aldus Mitra. Het valt niet uit te sluiten dat Mitra in 2019 meer fashion-items op de markt zal brengen. Zo wordt er onder andere gedacht over een stoere strandtas om de zomer te vieren. Bekijk de Mitra Mannentas op de website of bezoek een van onze 108 fashion outlets:

Cookie instellingen