Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Morgen: Dutch Craft Beer Conference 2022

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Morgen: Dutch Craft Beer Conference 2022

09 mei 2022 om 15:22

Morgen is het zover; de Dutch Craft Beer Conference 2022 vindt dan plaats in het NBC congrescentrum in Nieuwegein. Het congres staat in het teken van 'Good to Great', oftewel 'hoe wordt je van een goede brouwerij een geweldige?'.

Dutch Craft Beer Conference 2022
Eric Odenwald in De Leckere brouwerij
Dutch Craft Beer Conference een vorige editie

Craft Beer Conference 2022

De zesde editie van de Dutch Craft Beer Conference 2022 gaat morgen van start. Het NBC congrescentrum in Nieuwegein opent morgen de deuren voor een prachtig evenement. 

Een evenement als dit is niet mogelijk zonder sponsors. We danken dan ook alle sponsors voor hun inzet en bijdrage. Een speciaal dankwoord is er voor etiketten- en verpakking drukkerij Eshuis. Zij zijn wederom hoofdsponsor van de zesde editie van de Dutch Craft Beer conference. Een vakkundig bedrijf dat sinds 1891 prachtige en opvallende etiketten drukt voor allerlei merken en producten. Zij zijn 10 mei aanwezig en te vinden op de beursvloer, standnummer 1. Ook de overige sponsors zijn te vinden op de beursvloer die inmiddels helemaal volgeboekt is. Benieuwd op welke sponsors we allemaal mogen rekenen? Kijk op www.craftbrouwers/sponsors.

Programma

Bierliefhebbers kunnen een hele dag genieten van een zeer divers en boeiend programma. Zo kun je bier proeven van diverse (collega) brouwerijen, diverse workshops en presentaties bijwonen en op de beursvloer kennismaken met ruim 50 diverse bedrijven. Dit alles onder leiding van dagvoorzitter Anniek Pheifer. Ze heeft naam gemaakt als actrice en theatermaker maar is bovenal een liefhebber en fijnproever van bier. Dat zit dus goed!

Sprekers uitgelicht

Tijdens het congres is er volop ruimte om naar eigen wens workshops en lezingen te volgen van een groep zeer uiteenlopende en boeiende sprekers. Hieronder een tipje van de sluier:

Lees ook

- Kom luisteren naar een zeer veelzijdig en ondernemend persoon; Samuel Levie. Als mede-eigenaar van de worstenmakerij Brandt en Levie vertelt hij onder de noemer ‘The Worst Story’ zijn verhaal over vriendschap, ambacht, de voedselcultuur en hoe je dat allemaal in het prachtige product ‘worst’ stopt.

- Meer weten over biologisch en zonder fossiele brandstof brouwen van bier? Maak dan kennis met Eric Odenwald. Hij brouwt in zijn Brouwerij de Leckere bier die volledig biologisch en aardgasvrij is. Laat je informeren maar bovenal inspireren door zijn verhaal over duurzaamheid in relatie tot het brouwen van bier.

Chris Bruijnes - Chris Bruijnes, directeur Kennisinstituut Duurzaam Verpakken (KIDV) neemt je in zijn lezing ’Cheers to Sustainable Packaging (oftewel ‘Proost op duurzame verpakkingen’) mee in de wereld van energiebesparing en duurzaamheid van verpakkingen. Maak vooral gebruik van de enorme hoeveelheid kennis en ervaring die hij in de loop der jaren heeft opgedaan.

Bovengenoemde is zoals gezegd maar een tipje van de sluier. Meer informatie over de sprekers en het programma vind je op de website: www.craftbrouwers.nl/programma-2/.

Over het congres

CRAFT is de branchevereniging voor onafhankelijke bierbrouwers in Nederland. Zij organiseren ieder jaar de Dutch Craft Beer Conference. Het is een jaarlijks evenement, dat zich richt op het delen van kennis tussen brouwers onderling en tussen brouwers en leveranciers. Naast een boeiend programma biedt het bezoekers volop ruimte om elkaar te ontmoeten, kennis uit te wisselen en te netwerken.

Cookie instellingen