Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Muifelbrouwerij geeft online rondleiding en proeverij

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Muifelbrouwerij organiseert grootste online rondleiding en proeverij

24 maart 2020 om 09:57

De Osse Muiffelbrouwerij geeft op 1 april een online rondleiding door de brouwerij gevolgd door een proeverij. De brouwerij doet mee aan het DAT (Drinking Alone Together) initiatief.

Muifelbrouwerij brouwers
Speciaalbier van de Muifelbrouwerij
Muifelbrouwerij binnen

Drinking Alone Together

De Osse Muifelbrouwerij is trots dat ze door de Nederlandse Beer Geeks is geselecteerd om mee te doen met het DAT initiatief. DAT staat voor Drinking Alone Together, een uitgelezen mogelijkheid om in de Corona crisis toch van Nederlands craft bier te genieten, alleen, maar wel samen met liefhebbers, op een veilige online manier.

Lees ook

Muifel crisis bierpakket Op woensdagavond 1 april (geen grap!) zal via de Muifelbrouwerij facebook pagina vanaf 20:00 uur een live stream te volgen zijn waarin een rondleiding door de brouwerij en uitleg over de bieren gegeven zal worden.

Bieren voor proeverij

De bieren van de Muifelbrouwerij zijn te koop bij slijters, regionale supermarkten en speciaalwinkels. Veilig shoppen kun je op de webshop van de Muifelbrouwerij waar speciale Crisis Bierpakketten te bestellen zijn. Meld je aan voor het Muifel DAT event op Facebook en geniet mee.