Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Nieuw: Leffe Lentebier

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Nieuw: Leffe Lentebier

20 maart 2012 om 23:11

Leffe Lentebier is een nieuw bier wat wordt toegevoegd aan het Leffe gamma.

Leffe Lentebier
Leffe Lentebier

Leffe Lentebier, gebrouwen met respect voor de traditie van de Leffe Abdij, typeert zich door een volblonde glans, zacht aroma en licht fruitige maar geraffineerde toets. Dit karakterbier maakt van uw aperitief een frisse en intense smaakervaring. Aldus de website van Leffe Lentebier.

Lees ook

Leffe verrast met Leffe Lentebier alle bierliefhebbers met een innovatie die tegelijk verfrissend en karaktervol is. Het bier heeft een licht zoete doch bittere smaak. Leffe Lentebier heeft een alcoholpercentage van 6,6% en is oranjerood van kleur.

Dit bier wordt gebrouwen met respect voor de eeuwenoude traditie van de Abdij van Leffe. Het is een bier met een lichte en elegante smaak en de volheid aan smaken herinnert eraan dat het gaat om een abdijbier dat gebrouwen wordt volgende de traditie. Dit authentieke seizoensbier wordt slechts in een beperkte hoeveelheid gebrouwen en zal jaarlijks op de markt komen om de terugkeer van de mooie lentedagen in te luiden.

Leffe Lentebier is beschikbaar van maart tot juni 2012 in de horeca en supermarkten en wordt verkocht in een verpakking van 6 x 30 cl flesjes. De aanbevolen verkoopprijs is €6,99.

Cookie instellingen