Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Nieuwe Hoegaarden wit bier zonder alcohol

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Nieuwe Hoegaarden wit bier zonder alcohol

18 april 2011 om 20:45

Na Bavaria en Wieckse Witte komt nu ook Hoegaarden met een witbier zonder alcohol.

Na Bavaria en Wieckse Witte komt nu ook Hoegaarden met een witbier zonder alcohol.
Hoegaarden wit 0,0%
Hoegaarden wit 0,0%

hoegaarden wit bier 0,0% Hoegaarden lanceert een innovatie en primeur voor het merk: Hoegaarden 0,0%, het allereerste alcoholvrije witbier van Belgische bodem. Deze innovatie wordt gebrouwen met de zes typische ingrediënten van Hoegaarden en een toevoeging van citrusvruchten. Na het succes van Hoegaarden Rosé en Hoegaarden Citron, komt het favoriete witbier van de Nederlander opnieuw met een unieke natuurlijke dorstlesser. Met de herkenbare smaak van het Hoegaarden witbier, maar voor die momenten dat men graag geniet van een alcoholvrij moment.

Deze nieuwe aanwinst van de Hoegaarden-familie bouwt – net zoals de succesvolle Hoegaarden Rosé en Hoegaarden Citron – verder op het geliefde Hoegaarden witbier. Door zijn delicate, bitterzoete smaak, biedt Hoegaarden 0,0%, het beste van Hoegaarden maar dan zonder alcohol.

Lees ook

Het is een natuurlijk, ongefilterd witbier op basis van de zes traditionele Hoegaarden-ingrediënten (tarwe, hop, koriander, gerstemout, sinaasappelschil en water), met een vleugje citrus voor extra verfrissing. Dit troebel witbier is een verfrissende dorstlesser met een zachte smaak en een aangenaam fruitig karakter. Hoegaarden witbier is een ideaal zomerbier dat wordt geserveerd in het bekende zeshoekige glas.

Hoegaarden 0,0% biedt een antwoord op de toenemende vraag van zowel vrouwen als mannen naar een natuurlijke en verfrissende dorstlesser voor verschillende gelegenheden en momenten van de dag.

Hoegaarden 0,0% zal vanaf eind april verkrijgbaar zijn in 33 cl-blikjes in zowel de horeca als supermarkten en slijterijen.