Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Nieuwe webshop voor speciaalbier: Bierrijk.nl

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Nieuwe webshop voor speciaalbier: Bierrijk.nl

22 december 2015 om 11:30

Begin deze maand is de nieuwe webshop Bierrijk.nl gelanceerd. Bierrijk maakt het online bestellen van speciaalbier en bierpakketten makkelijker dan ooit.

Bierrijk
La Trappe Bockbier Logo
La Trappe Bockbier

Bierrijk.nl onderscheidt zich door een optimale gebruiksvriendelijkheid, zowel voor de doorgewinterde bierkenners als voor de beginnende liefhebbers van speciaalbier. Zo zijn alle bieren uit het assortiment voorzien van een uitgebreide bierbeschrijving, inclusief bierrating van Untappd en RateBeer.

Aanbod en levering

Op deze manier helpt Bierrijk de consument bij de keuze uit het grote aanbod speciaalbieren op de markt. Wanneer er een keuze is gemaakt uit een van de vele speciaalbieren en bierpakketten, garandeert de online bierwinkel een snelle levering. De klant kan hierbij zelf de meest geschikte leveringsdatum kiezen. Elke bestelling die op werkdagen voor 17.00 uur is besteld kan de volgende dag al worden geleverd.

Lees ook

Een lang gekoesterde wens

Bierrijk.nl is opgericht door Maarten Sterken en Pieter Bosch. Voor Maarten Sterken, online marketeer, is de nieuwe webshop het beste van twee werelden. ‘Met Bierrijk.nl combineer ik mijn passies voor speciaalbier en online marketing. Dit is een lang gekoesterde wens, die nu eindelijk gerealiseerd is’. 

Introductieactie La Trappe Bockbier

Om alle speciaalbier liefhebbers van Nederland kennis te laten maken met Bierrijk is er de maand december een speciale introductieactie. Bij elke bestelling vanaf 25 euro geeft Bierrijk een fles La Trappe Bockbier van 75 cl cadeau.

La Trappe Bockbier is het enige Trappistenbockbier ter wereld en werd in 2014 verkozen tot het beste bockbier van Nederland.