Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Online bierwinkel voor exclusieve fusten bier

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Online bierwinkel voor exclusieve fusten bier

24 april 2018 om 16:21

De start-up Brewfinder uit Breda lanceerde gisteren een online shop voor unieke bieren op fust die nog niet eerder in Nederland verkrijgbaar waren. Horeca-ondernemers kunnen bij Brewfinder terecht. 

Brewfinder

Exclusieve fusten speciaalbier

Met een wekelijks wisselend aanbod van maximaal drie exclusieve bieren van ambachtelijke brouwerijen uit binnen- en buitenland, biedt Brewfinder horecaondernemers de kans hun gasten echt bijzondere bieren van de tap te serveren.

De bieren, die in kleine hoeveelheden beschikbaar komen, worden in het vernieuwende distributiemodel van het jonge bedrijf pas na de bestelling afgevuld op fust en daarna rechtstreeks naar de afnemer vervoerd. Het ontbreken van voorraden en onnodige tussenstations zorgt voor een optimale versheid en superieure smaak van het bier.

Eerste bier

Rogue 10 Hop IPA Brouwerij Rogue Ales & Spirits uit Portland (VS) bijt het spits af op het platform en presenteerde er gisteren haar eenmalig gebrouwen 10 Hop IPA. De Nederlandse bierdrinker heeft op 1 mei de Europese primeur van dit hoppige en fruitige bier, gebrouwen met tien door Rogue zelf verbouwde hopsoorten.

Lees ook

"Versheid is ongelooflijk belangrijk bij bieren met veel hop, zoals onze 10 Hop IPA. Dankzij Brewfinder is deze Imperial IPA veruit het meeste verse Rogue-bier ooit in Europa. De fusten verse 10 Hop IPA die deze week op Brewfinder worden aangeboden staan al op 1 mei bij de Brewfinder-klanten onder de tap", aldus Tom Delcourt van Rogue.

"Het aanbod van mooie maar zeldzame bieren groeit gestaag. Wij bieden die bieren graag een podium", aldus Joris Knaapen van Brewfinder. "We willen horecaondernemers daarnaast een toegankelijke manier bieden om zich verder te onderscheiden. Met de 10 Hop IPA van Rogue en alle andere mooie bieren die we nog in petto hebben gaat ze dat zeker lukken."