Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

OPEN: nieuw craft bier bedacht door en voor Nederland

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

OPEN: nieuw craft bier bedacht door en voor Nederland

15 juni 2021 om 15:24

Jopen roept Nederland op om de komende weken mee te denken over alle facetten van een nieuw Jopenbier: OPEN. Via de socials van @jopenbier kunnen we vanaf vandaag allemaal meedenken over elk detail van de nieuwe smaak. 

Jopen Open craft bier
Jopen logo
Vrouwen met Jopen Bier

Nederland weer open met Jopen

Jopen OPEN speciaalbier Met OPEN, gebrouwen door en voor Nederland, trapt de Haarlemse craft brouwerij Jopen een reeks van verschillende campagnes af om te vieren dat we stap voor stap weer connectie maken. Laat jouw smaakpapillen spreken en let’s celebrate OPEN!

Nederland bepaalt wat voor Jopenbier er gebrouwen wordt deze zomer. Door middel van polls en vragenstickers op de socials van @jopenbier zal er in de rest van de maand juni informatie verzameld worden over wat voor craft bier Nederland later dit jaar het liefst in de koelkast heeft staan.

Op het FacebookInstagram en LinkedIn account van de brouwerij zal er dagelijks gevraagd worden naar jouw favoriete bierstijlen, graansoorten, kleur en alcoholpromillage.

Lees ook

Ook zal Haarlems trots door middel van ludieke smaakopties zoals hagelslag, vlierbloesem, zure matten en zeewier nieuwe ingrediënten filteren die goed passend zijn bij het brouwen van dit bijzondere craft bier. Jopen vertaalt Nederlands wens met betrekking tot smaken, aroma’s en kleuren naar een geheel nieuw bier. Een Pale Ale, IPA, stout, blond of witbier: niets staat vast, behalve de naam en de garantie op een smaakvol, modern craft bier.

Celebrate & Reconnect

OPEN is de eerste campagne van Jopen om de heropening van de maatschappij te vieren. Met uitdagende smaakcampagnes en outdoor events in het verschiet wil de craft brouwerij het open karakter en de heropening van Nederland vieren. We mogen weer, stapje voor stapje, de  zo gemiste connecties leggen met elkaar. Proost samen op en met OPEN!

Jopen op zoek naar Nederlands bier om OPEN te vieren

Iedereen heeft een Craft side

Jopen heeft een blind geloof dat iedereen een mate van nieuwsgierigheid in zich heeft en die naar buiten wil brengen. Daarom daagt Jopen de consument continu uit om verrassende en uitgesproken smaken te ontdekken en open te staan voor nieuwe ervaringen. Met een almaar uitdijend scala aan spannende bieren, maakt Jopen dit steeds gemakkelijker. Allemaal lekker onverwacht en niet normaal lekker. Wie je ook bent, ‘there is an exceptional Jopen craft beer out there with your name on it’. Je hoeft je er alleen maar een beetje voor OPEN te stellen.

Jopen viert OPEN met nieuw bier

Cookie instellingen