Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Queer Beer brengt diversiteit en inclusie naar de bierwereld

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Queer Beer brengt diversiteit en inclusie naar de bierwereld

10 april 2024 om 13:45

Queer Beer is officieel geboren. Dit biermerk brengt diversiteit en inclusie naar de bierwereld en wil een positieve impact maken op de maatschappij.

Queer Beer lancering
Nieuwe introductie: Queer Beer in 2024
Queer Beer brengt diversiteit en inclusie naar de bierwereld

Queer Beer lancering

Gebierte van Queer Beer Bier drinken zal nooit meer hetzelfde zijn; afgelopen maand vond de 'gebierte' van Queer Beer plaats. Nederlands nieuwste biermerk dat net even anders is dan andere brouwerijen. Bij Queer Beer geloven ze in het onderscheiden van de massa en in het omarmen van iedereen. Queer Beer is meer dan een biermerk, zij zetten zich namelijk in voor een positieve impact op de maatschappij!

Queer Beer is Brewed with Pride

Queer Beer breekt met stereotypen en omarmt diversiteit. Iedereen wordt uitgenodigd om deel te nemen aan een nieuw hoofdstuk in de wereld van bier! Het bier is met trots gebrouwen samen met mensen uit de queer community.

Lees ook

Drink bier en maak impact

Impact maken terwijl je bier drinkt? Dat kan! Door het drinken van Queer Beer support je de queer community. Per biertje gaat een deel van de opbrengst naar goede doelen die zich inzetten voor het welzijn van de LHBTIQA+ community. Hun doel is zichtbaarheid vergroten, bijdragen aan het welzijn van de queer gemeenschap en uiteindelijk gelijkheid.

Bier voor iedereen

Man met Ajax sjaal drinkt Queer Beer Kordaat bier - 'voor alle kordate mannen’? 'Nee hoor, daar doen wij niet aan', zegt oprichter Sebastiaan Zoet. 'Queer beer gelooft in inclusiviteit! We creëren bieren voor iedereen en streven ernaar dat alle mensen, ongeacht hun huidskleur, achtergrond, genderidentiteit of seksuele geaardheid, zich welkom voelen. Met Queer Beer willen we verbinden: bier brouwen en drinken is immers het leukst om samen te doen.'

Eerste bier: Hoppy White Spicy Mango

Sebastiaan: 'We doen het net even anders. We laten de diversiteit die onze kleurrijke gemeenschap kenmerkt terugkomen in onze bieren. Queer Beer is gemaakt met pure ingrediënten en verrassende smaken; ons bier is anders! Daarom vieren we onze lancering met een verfrissend witbier: Hoppy White - Spicy Mango.'

Cookie instellingen