Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Spin Chill: Koud biertje in 30 seconden

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Spin Chill: Koud biertje in 30 seconden

21 oktober 2013 om 12:01

Van een warm biertje naar een koud biertje in dertig seconden, dat lukt niemand! Je biertje in de koelkast wordt na drie dagen pas een beetje koud en in de vriezer moet je uitkijken dat je biertje niet ontploft.

Met de Spin Chill komt daar verandering in!

Spin Chill: Koud biertje in 30 seconden

Uitvinders Spin Chill

De twee uitvinders Ty Parker en Trevor Abbot komen allebei van de universiteit van Florida. Ze zaten samen in een hotelkamer en wilde een koud biertje. Ze pakten de blikjes bier en draaide ze rond in een koelbox vol met ijs. Opeens vroegen ze zichzelf af of ze geen apparaat konden maken die het bier voor ze draaide. Zo kwamen ze uit op de Spin Chill

Spin Chill benodigdheden

Alles wat je voor de Spin Chill nodig hebt is een koelbox met ijs, een biertje en de Chill Bit of de Beerouette. De Chill Bit is een opzet stuk voor je boor je zet het op het blikje en draaien maar! Als je geen boor in huis hebt is de Beerouette makkelijker. De Beerouette maakt de boor overbodig. Je klikt het biertje op je Beerouette en legt het in een koelbox met ijs. Binnen dertig seconden heb je dan een heerlijk koud biertje. 

Lees ook

Bestellen

De Chill Bit kun je voor $15 bestellen en de Beerouette is te bestellen voor $35. Voortaan kun je dus na dertig seconden wachten heerlijk genieten van een ijskoud biertje!

Bekijk hoe het werkt