Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Streekbierfestival voor het eerst naar Eindhoven

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Streekbierfestival voor het eerst naar Eindhoven

20 februari 2020 om 15:34

Het Streekbierfestival, dat al meerdere succesvolle edities kende in Utrecht, zal dit jaar ook in Eindhoven plaatsvinden. In de binnenstad kun je 12 cafés bezoeken en bieren drinken van 12 deelnemende Brabantse brouwerijen. 

Streekbierfestival naar Eindhoven // Fotograaf: Marleen Stoker
Streekbierfestival // Fotograaf: Marleen Stoker
Genieten van bier tijdens het Streekbierfestival // Fotograaf: Marleen Stoker

Lees ook

Tweede stad na elf succesvolle edities

Na 11 succesvolle edities in Utrecht, komt het Streekbierfestival naar Eindhoven. Afgelopen edities deden er meer dan veertig cafés mee en veertig brouwerijen. Het festival trok in Utrecht meer dan 10.000 bezoekers! En nu is de lichtstad aan de beurt. Deze leuke speurtocht door de binnenstad van Eindhoven voert je langs 12 cafés en 12 deelnemende Brabantse brouwerijen

Bierroute door Eindhoven

Proosten tijdens het Streekbierfestival //  Fotograaf: Marleen Stoker Aan de hand van de plattegrond stippel je een route uit en stel je een eigen biermenu samen. In elk café staat één Brabantse brouwerij centraal waar twee van zijn bieren worden geschonken. Op deze manier maak je op een leuke manier kennis met verschillende soorten horeca. Van bier- tot bruin en van eet- tot grandcafé!

Het biermenu is tijdens het streekbierfestival gratis verkrijgbaar in de deelnemende cafés of, een week voorafgaand aan het festival, te downloaden van de website streekbierfestival.nl. Hierin vind je de cafés, brouwerijen en bieren die geschonken worden en een plattegrond. 

Gratis bierfestival

Het is een gratis bierfestival, je hoeft geen ticket te kopen en je biertjes betaal je direct aan de bar. Elk café werkt met proefglazen zodat je meerdere bieren kunt proberen. Je kunt in elk deelnemend café starten. De afstanden tussen de cafés zijn maximaal een paar minuten lopen. 

Cookie instellingen