Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Tapperij De Eeuwige Jeugd is open

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Tapperij De Eeuwige Jeugd is open

05 november 2019 om 09:20

Tapperij de Eeuwige Jeugd is open! De nieuwe stek van de Amsterdamse brouwerij is een tapperij, cocktailbar, spelletjes café, karaokebar en proeflokaal in één.

Tapperij De Eeuwige Jeugd is open
Eeuwige Jeugd Lellebel
Eeuwige Jeugd Gladjanus

Tapperij 

Speciaalbieren op de tap, snacks uit de keuken, een ruim terras en maar liefst vier verschillende ruimtes waar je terecht kan voor ongedwongen borrelen, spannende duellen en af en toe een dansje.

Monumentaal pand 

Eeuwige jeugd Iets minder dan een jaar geleden begon voor de mannen achter brouwerij de Eeuwige Jeugd een nieuw avontuur. Zij namen de uitdaging aan om van een monumentaal pand aan de Linnaeusstraat in Amsterdam Oost een thuis te maken. De oppervlakte van ruim 477 m2 is onderverdeeld in verschillende ruimtes die zijn ingericht aan de hand van de karakters van bieren uit het assortiment.

Vrouwelijk en zoet is café de Lellebel, die met eigen ingang en tap perfect is voor verjaardagen, afstudeerborrels en bedrijfsuitjes. Een paar treden naar boven kan je terecht voor bord spellen of een potje dart en helemaal naar beneden kan je los bij de Gluiperd. Luidkeels zingen bij de karaoke, shuffleboarden, open mic, het mag allemaal.

Speciaalbieren en lekkernijen

Natuurlijk vind je hier de Gladjanus, Bullebak, Lellebel, Bokkelul, Nitwit, Gluiperd en Belhamel op de tap. Maar ook andere speciaal bieren van andere brouwerijen door het hele land en heuse biercocktails komen hier de bar over. Voor de Tapperij is nu ook voor het eerst een eigen pilsener gebrouwen en zijn er frisse homemade limonades.

Lees ook

Om je honger te stillen is er gekozen voor een menu met iets heel bijzonders erop. Naast jouw favoriete snacks serveren ze hier poutines. Deze biologische frieten kan je met verschillende soorten toppings bestellen. En op zondag pannenkoeken.

Je kan vanaf 1 november 2019 van maandag t/m zondag bij Tapperij de Eeuwige Jeugd terecht. Doordeweeks van 15.00 tot 1.00 en op vrijdag en zaterdag gaan de tafels aan de kant en kan er gedanst worden tot 3.00. Hou vooral de Facebook pagina in de gaten. Er zullen geregeld filmavonden, pub quizes en live voetbal events worden gehouden.

Brouwerij De Eeuwige Jeugd

Eeuwige jeugd tapperij In 2016 werd brouwerij de Eeuwige Jeugd opgericht vanuit de droom om wat vaker het kind in mensen naar boven te halen. De karakters van het 6-aantal bieren waaruit het assortiment inmiddels bestaat kunnen je soms net dat zetje in de rug geven wat je daarvoor nodig hebt.

Zo kan de ‘Lellebel’ je helpen de bloemetjes buiten te zetten, is de ‘Gladjanus’ je steun en toeverlaat op de dansvloer en tovert de Bullebak je om tot absolute sfeermaker in al het feestgedruis.‘’We stoppen niet met spelen omdat we ouder worden, we worden oud omdat we stoppen met spelen. Want dat je ouder wordt is een gegeven. Hoe jong je blijft, dat is een keuze.

We maken geen toverdrank waar je weer jong van wordt of grootse krachten van krijgt. Dat heb je allemaal ook niet nodig want je bent al een superheld. Maar zelfs Batman heeft soms een sidekick nodig.’’ Wat willen we zeggen? De Eeuwige Jeugd zit van binnen, dus haal eruit wat erin zit.

Cookie instellingen