Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Texels Dubbel en Bock hebben meer Texelse naam gekregen

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Texels Dubbel en Bock hebben 'meer Texelse' naam gekregen

10 oktober 2023 om 09:51

Bieren van de Texelse Bierbrouwerij hebben een naamsverandering ondergaan. De bieren Bock en Dubbel heten voortaan 'Jutters Bock' en 'Donderstien Dubbel'.

Texelse bieren met nieuwe namen
Texelse bierbrouwerij
Texels Jutters Bock flesje en glas bij de zee op een paaltje

Nog meer op z'n Texels

Texels, nu nog meer op z’n Texels! De heerlijke Texels Bock en Texels Dubbel die je van ons gewend bent, hebben  nu een nieuwe naam en een nieuw jasje die ons mooie eiland nog meer eer aan doen!

Lees ook

Jutters Bock

Texels Jutters Bock flesje en glas op Texel Texels Bock gaat Texels Jutters Bock heten. Als het onstuimige herfstseizoen is aangebroken trekken de Texelse jutters naar het strand om te jutten. Na de koude en gure jut geniet men van een goed glas Texels Jutters Bock in het strandpaviljoen. Maar ook thuis biedt dit bijzondere speciaalbier een welkom moment van rust. Texels Jutters Bock heeft een dieprode kleur en een typische karamelsmaak. De speciale hopsoorten geven een aangenaam ‘bittertje’ in de afdronk. Texels Jutters Bock is al verschillende keren verkozen tot lekkerste en beste bockbier van Nederland.

Donderstien Dubbel

Texels Dubbel gaat Texels Donderstien Dubbel heten. Een karaktervol donker speciaalbier. Texels Donderstien Dubbel is een ambachtelijk gebrouwen, vol en moutig speciaalbier met natuurlijke ingrediënten, waaronder Texelse gerst. De warme robijnrode gloed, verkregen door de toevoeging van geroosterd gerstemout en het aangename klein zoetje in de afdronk maken van Texels Donderstien Dubbel een bier, waarin je het eiland proeft!

Cookie instellingen