Tramp Stamp

Tramp Stamp: the perfect guilt-free bier

Verwelkom Tramp Stamp, de nieuwste toevoeging aan de Brouwerij Frankendael familie. Een kleine viering van dit nieuwe bier vindt plaats op 18 januari 2018 bij House of Watt in Amsterdam

11 januari 2018 om 14:00


Tramp Stamp bier

Tramp Stamp: the perfect guilt-free bier

Tramp Stamp is een tribute aan mensen die van de lekkere bank durven te komen en zichzelf in het zweet te werken. Onze brouwmeester staat er op dat zij een fris biertje verdienen: Lager in alcohol en weinig calorieën maar zonder in te leveren op smaak.

Het resultaat is een 3,5% Saison met een lichte body en een vleugje passievrucht. Zoet, zuur, en verfrissend, dit biertje is de perfecte beloning na een workout, zonder je schuldig te hoeven voelen.

Tramp Stamp’s etiket ontwerp, zoals alle andere soorten bier in ons assortiment, weerspiegelt de kenmerkende stijl van ons merk: een creatieve mix van Pop Art en Comics.

Frankendael Brouwerij 

Brouwerij Frankendael maakt het beste bier voor de nieuwe generatie bierdrinkers. Het ware karakter van Frankendael komt tot uiting in het recept & visuele identiteit van ons bier: creatief, iconisch, gedurfd. Het volledige assortiment van hun bier bestaat uit: UberWeizen, Mello Pale Ale, White Bastard, Three Idiots Tripel Spiced (T.I.T.S.), Billy Balster en Tramp Stamp. 

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Budweiser

Drones voor de World Cup 2018
In deze Budweiser commercial moeten duizenden drones zorgen dat het Budweiser bier in Rusland aankomt voor de World Cup. Budweiser is hoofdsponsor van het WK voetbal.

Meer reclames van Budweiser

Laatste reacties