Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Tweede Wereldoorlog veteraan van 102 dankt bier voor zijn lange leven

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Tweede Wereldoorlog veteraan van 102 dankt bier voor zijn lange leven

03 december 2019 om 10:48

Tweede Wereldoorlog veteraan, Andrew E. Slavonic, heeft op 1 december 2019 zijn 102e verjaardag gevierd. Hij beweert dat het bier dat hij drinkt hem in leven houdt.

Amerikaanse veteraan // Pixabay
Coors Light logo
Coors Light logo

Bier houdt je in leven 

Volgens Andrew E. Slavonic, die op 1 december 2019 102 jaar is geworden, houdt het drinken van bier je jong. Slavonic ging vorig jaar viraal omdat hij op een leeftijd van boven de 100 nog elke dag om 4 uur 's middags een Coors Light dronk. Sinds dit nieuws is Slavonic wereldberoemd geworden. Volgens de zoon van de veteraan wil iedereen in contact met hem komen en vragen of het bier hem echt in leven houdt, hij zegt dan volmondig ja. 

Slavonic is buiten alle hectiek om doorgegaan met misschien wel zijn belangrijkste ritueel, een Coors Light drinken om stipt 4 uur 's middags. Hier is hij 16 jaar geleden mee begonnen en sindsdien nooit mee gestopt. 

Veteraan drinkt dagelijks bier en is 102 // Fox News

Lees ook

Traditie voor het leven

Ondanks de leeftijd die de veteraan heeft bereikt gaat hij niet stoppen met het drinken van bier. Slavonic diende als voorste schutter in de B24 Liberator en als top turret schutter in de B17 Flying Fortress. Terwijl Slavonic 102 jaar oud is lijkt hij nog steeds op een 70-jarige kerel. Zou het drinken van bier je nou echt zo gezond houden? Wij geloven het graag!