Monika drinkt vagina biertje

Vagina bier met nieuwe modellen

Een Pools bedrijf kreeg onze aandacht twee jaar geleden, omdat ze de essentie van een vrouw in een bier wilden vangen. Ze hebben nu nieuwe modellen om unieke vagina biertjes te brouwen.

15 augustus 2018 om 11:13


Vagina bier lancering in 2016

In maart 2016 bereikte ons voor het eerst het bizarre idee van deze brouwerij om vagina bier te brouwen. Het idee was om bier te brouwen met vaginale melkzuurbacteriën van modellen. De Indie GoGo crowdfunding was op dat moment niet zo'n succes (nu nog steeds niet) en we hadden er nooit meer wat van verwacht te horen. Maar nu kondigt de brouwerij nieuw bier aan gemaakt met behulp van twee andere modellen. 

The Order of Yoni

Paulina: Order of Yoni bierDe naam van de brouwerij is 'The Order of Yoni'. Yoni is vertaald uit het sanskriet 'vrouwelijke genitaliën'. Voor de laatste twee bieren die de brouwerij op de markt heeft gebracht is gebruikgemaakt van de vaginale bacteriën van Monika en Paulina. 

Een gynaecoloog nam een uitstrijkje van de vrouwen. Vervolgens slaagde een laboratorium in de Poznan erin om de nodige melkzuurbacteriën voor de productie van het bier te isoleren. 

Bottled Lust & Bottled Passion

Er komen twee varianten van het bier. Bottled Lust is gebrouwen met de bacteriën uit de vagina van Paulina en heeft een subtiel nootmuskaat aroma. Bottled Passion is gebrouwen met de vaginale bacteriën van Monika en een lichter bier.

De vrouwen zien er in ieder geval prima uit, zou je het bier willen proeven?

Bottled Passion van The Order of Yoni

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Bavaria Premium Pilsener

De Medailleman
De Medailleman gaat op pad om uit te vinden of men al in de carnavalssfeer is! Met een paar Bavaria biertjes komt de stemming er flink in!

Meer reclames van Bavaria Premium Pilsener

Laatste reacties