Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Vagina bier met nieuwe modellen | Vaginale bacteriën

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Vagina bier met nieuwe modellen

15 augustus 2018 om 11:13

Een Pools bedrijf kreeg onze aandacht twee jaar geleden, omdat ze de essentie van een vrouw in een bier wilden vangen. Ze hebben nu nieuwe modellen om unieke vagina biertjes te brouwen.

Monika drinkt vagina biertje

Vagina bier lancering in 2016

In maart 2016 bereikte ons voor het eerst het bizarre idee van deze brouwerij om vagina bier te brouwen. Het idee was om bier te brouwen met vaginale melkzuurbacteriën van modellen. De Indie GoGo crowdfunding was op dat moment niet zo'n succes en we hadden er nooit meer wat van verwacht te horen. Maar nu kondigt de brouwerij nieuw bier aan gemaakt met behulp van twee andere modellen. 

The Order of Yoni

Paulina: Order of Yoni bier De naam van de brouwerij is 'The Order of Yoni'. Yoni is vertaald uit het sanskriet 'vrouwelijke genitaliën'. Voor de laatste twee bieren die de brouwerij op de markt heeft gebracht is gebruikgemaakt van de vaginale bacteriën van Monika en Paulina. 

Lees ook

Een gynaecoloog nam een uitstrijkje van de vrouwen. Vervolgens slaagde een laboratorium in de Poznan erin om de nodige melkzuurbacteriën voor de productie van het bier te isoleren. 

Bottled Lust & Bottled Passion

Er komen twee varianten van het bier. Bottled Lust is gebrouwen met de bacteriën uit de vagina van Paulina en heeft een subtiel nootmuskaat aroma. Bottled Passion is gebrouwen met de vaginale bacteriën van Monika en een lichter bier.

De vrouwen zien er in ieder geval prima uit, zou je het bier willen proeven?

Bottled Passion van The Order of Yoni

Cookie instellingen