Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Verkiezing Knapste Etiket van 2017

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Verkiezing Knapste Etiket van 2017

19 april 2017 om 12:24

Schuim magazine gaat dit jaar op zoek naar het mooiste labeltje van de Lage Landen!

Met deze etikettenverkiezing willen zij de makers van het beste bieretiket een podium bieden.

Mooiste bieretiket 2017 verkiezing

Het bierschap barst tegenwoordig uit zijn voegen. Bieren in alle soorten en maten vechten om de aandacht van de consument. Ludieke namen en bonte etiketten worden ingezet om de liefhebber naar die ene fles te laten grijpen.

Maar wat maakt nou het ultieme etiket? Originaliteit, herkenbaarheid en functionaliteit zijn belangrijke factoren. Maar ook persoonlijke smaak speelt natuurlijk een rol. Om tot een evenwichtig en eerlijk oordeel te komen stelt Schuim een jury samen van vormgevers, retailers en ‘beer geeks’. 

Verkiezing mooiste bieretiket 2017

Lees ook

Gouden fles

Naast de onmetelijke eer en de nodige publiciteit gaan de winnaars aan de haal met De Gouden Fles: een schitterende trofee waarin het winnende etiket gegraveerd wordt. Ook verdienen ze een interview in Schuim magazine.

Brouwers kunnen hun etiket opsturen via etiket@schuimmagazine.nl. Bij de beoordeling wordt onderscheid gemaakt tussen (micro)brouwerijen en thuisbrouwers. Zowel Nederlandse als Belgische brouwers kunnen meedoen. Bezoek de website van Schuim Magazine voor meer informatie.

Cookie instellingen